Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
First Top Stories

Επίθεση ΝΔ στη κυβέρνηση: Απέδειξαν πως η χώρα κυβερνάται από μια κυνική σύμπραξη ανθρώπων

Νέα Δημοκρατία ΝΔ

Επίθεση στη κυβέρνηση, με αφορμή την εντελώς διαφορετική εικόνα που παρουσιάζουν ο Πάνος Καμμένος και το Υπουργείο Εξωτερικών στην ανάγνωση του δημοψηφίσματος στα Σκόπια, εξαπέλυσε η ΝΔ:

«Η Νέα Δημοκρατία από την πρώτη στιγμή τόνισε ότι η συμφωνία των Πρεσπών είναι εθνικά επιζήμια για την Ελλάδα. Για τον λόγο αυτό κατέθεσε τον Ιούνιο πρόταση δυσπιστίας στην κυβέρνηση.

Η εντελώς διαφορετική υποδοχή που επιφύλαξαν στο αποτέλεσμα του Σκοπιανού δημοψηφίσματος ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ επιβεβαιώνει δυστυχώς ότι η χώρα κυβερνάται από μια κυνική σύμπραξη ανθρώπων που αδιαφορούν για το εθνικό συμφέρον προτάσσοντας την παραμονή τους για λίγους ακόμη μήνες στις καρέκλες της εξουσίας.

Η Νέα Δημοκρατία θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να μην ισχύσει η εθνικά επιζήμια συμφωνία των Πρεσπών», αναφέρει η ΝΔ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τηλεφωνική επικοινωνία Τσίπρα με Ζάεφ: Συγχαρητήρια για την αποφασιστικότητα σου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Προβληματισμός στο ΥΠΕΞ: «Αντιφατικό το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στα Σκόπια, απαιτείται νηφαλιότητα»

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Θριαμβολογεί ο Πάνος Καμμένος: «Δικαιώθηκα, άκυρο το δημοψήφισμα στα Σκόπια, να απολογηθεί ο Κυριάκος»