Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Εντόπισαν πάνω από 7,5 κιλά κοκαϊνης σε φορτηγό στη Μάνδρα

Επτά συσκευασίες με πάνω από επτάμιση κιλά κοκαΐνη εντόπισαν αστυνομικοί σε φορτηγό 51χρονου Έλληνα ο οποίος συνελήφθη  στη Μάνδρα Αττικής. Για την ακρίβεια πρόκειται για επτά κιλά και 750 γραμμάρια κοκαΐνης τα οποία εισήχθησαν στη χώρα από την Ολλανδία. Ο δράστης έφτασε με ακόμη ένα φορτίο, το οποίο είχε κρύψει σε πλαϊνούς αποθηκευτικούς χώρους του οχήματος για να μην εντοπιστεί από τις αστυνομικές αρχές. Ο 51χρονος, οδηγώντας φορτηγό αυτοκίνητο διεθνών μεταφορών, έφτασε από την Ολλανδία -μέσω του πορθμείου Ανκόνας Ιταλίας-Πάτρας- στη Μάνδρα Αττικής, όπου και συνελήφθη χάρη στο μηχάνημα σάρωσης X-Ray, μέσω του οποίου εντοπίστηκαν τα ναρκωτικά.

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• Ποσότητα κοκαΐνης βάρους -7- κιλών και -750- γραμμαρίων

• Ένα φορτηγό αυτοκίνητο διεθνών μεταφορών
• Ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο
• Το χρηματικό ποσό των -890- ευρώ
• Μία ζυγαριά ακριβείας
• Δύο κινητά τηλέφωνα

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ο συγκεκριμένος θεωρείται «delivery» κυκλώματος και εκμεταλλευόταν την επαγγελματική του ιδιότητα ως οδηγού φορτηγού-με δραστηριοποίηση στη μεταφορά προϊόντων μεταξύ των ευρωπαϊκών χωρών. Έτσι κατάφερνε να μεταφέρει μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών στην Ελλάδα, ούτως ώστε να διακινηθούν στις εγχώριες πιάτσες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Στην εντατική Κερκυραίος επιχειρηματίας που συνελήφθη για κατοχή και διακίνηση κοκαΐνης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα εξέλιξη: Στο Χονγκ Κονγκ οι γονείς του 19χρονου μοντέλου με την κοκαΐνη