Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Ένταση «με το καλημέρα» στη συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας – Να τελειώσει το μεσημέρι του Σαββάτου ζητά η κυβέρνηση

Βούτσης

Νίκος Βούτσης, πρόεδρος της Βουλής

Με ενστάσεις από την αντιπολίτευση ξεκίνησε η συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε η Αξιωματική Αντιπολίτευση κατά της Κυβέρνηση με αφορμή την συμφωνία Τσίπρα-Ζαέφ.

Η πρόταση της κυβέρνησης, η οποία υιοθετήθηκε από τη διάσκεψη των προέδρων της βουλής, ήταν η συζήτηση και η ψηφοφορία να ολοκληρωθεί το μεσημέρι του Σαββάτου, στις 2:30 μμ και όχι τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας.

Για το ζήτημα αυτό έθεσε ένσταση η Νέα Δημοκρατία, με τον αντιπρόεδρο της, Κωστή Χατζηδάκη, να καταγγέλλει πως η Κυβέρνηση φοβάται για το συλλαλητήριο που είναι προγραμματισμένο το απόγευμα του Σαββάτου.

Ο πρόεδρος της Βουλής απάντησε πως το τελευταίο που φοβάται η κυβέρνηση είναι οι μαζικές κινητοποιήσεις, γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μια διαδρομή και ιστορία σε διαμαρτυρίες! Αντίθετα, ανέφερε πως επέλεξε το συγκεκριμένο επειδή υπήρξαν βουλευτές που ζήτησαν να φύγουν για τις περιφέρειες τους για το Σαββατοκύριακο.