Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Ένταση και χημικά στην πορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο για την επίσκεψη Μέρκελ

Ένταση και συμπλοκές με την αστυνομία σημειώθηκαν κατά την διάρκεια της πορείας διαμαρτυρίας που βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στο κέντρο της Αθήνας από αριστερές οργανώσεις και συλλογικότητες στο πλαίσιο της επίσκεψης της Γερμανίδας καγκελαρίου, Άγγελα Μέρκελ.

Εκατοντάδες μέλη των αριστερών ομάδων εξέφρασαν την αντίθεσή τους στις πολιτικές που εκφράζει η Μέρκελ, ενώ δεν έλειψαν τα συν

Με κεντρικό σύνθημα “Μέρκελ ανεπιθύμητη, έξω ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, ΕΕ, ΔΝΤ”, οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στα Προπύλαια και πρόκειται να κατευθυνθούν μέχρι τη Βουλή και τα γραφεία της ΕΕ.

Όπως αναφέρουν οι οργανώσεις σε ανακοίνωσή τους “η Μέρκελ έρχεται στη χώρα μας με σκοπό να προωθήσει τα ιδιαίτερα συμφέροντα της γερμανικής πολιτικής στα Βαλκάνια και την περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Ούτε βήμα πίσω! Η Μέρκελ είναι ανεπιθύμητη. Τα εργατικά λαϊκά δικαιώματα μπροστά! Κάτω η πολιτική κυβερνήσεων – ΕΕ- ΔΝΤ – κεφαλαίου”.

Σημειώνεται ότι έχει διακοπεί η κυκλοφορία στους δρόμους γύρω από το κέντρο της Αθήνας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Στην Αθήνα η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, αυτή την ώρα η συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πού θα φάνε απόψε Μέρκελ – Τσίπρας