Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
What's happening

Δεν μπορούν να το χωνέψουν στην Αυγή των ροζ πρωτοσέλιδων : “Ευτυχώς δεν κυβερνούν δικαστές”

Απροκάλυπτη και πρωτοφανή στα χρονικά επίθεση στη Δικαιοσύνη εξαπέλυσε η φιλοκυβερνητική  Αυγή. Η εφημερίδα κάνει λόγο για «πρωτοφανή πολιτική απόφαση του ΣτΕ που επαναφέρει το καθεστώς ανομίας στον τηλεοπτικό χώρο», σε πρωτοσέλιδό με τίτλο «Ευτυχώς, δεν κυβερνούν οι δικαστές».

Η Αυγή, σχολιάζοντας την απόφαση του ΣτΕ, αναφέρει πως «την τυφλή-μετωπική σύγκρουση με την εκτελεστική και νομοθετική εξουσία επέλεξε η πλειοψηφία (14-11) του ΣτΕ με την πρωτοφανή ως προς την απολυτότητα και την αυταρχικότητα απόφαση περί αντισυνταγματικότητας του νόμου αδειοδότησης των τηλεοπτικών σταθμών».

«Η πλειοψηφία που όπως παρατήρησε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη έκρινε συνταγματικά τα Μνημόνια, το λουκέτο στη δημόσια τηλεόραση και τη διάλυση του ασφαλιστικού συστήματος με το PSI, απεφάνθη ότι η αρμοδιότητα αδειοδότησης ανήκει στο ΕΣΡ και όχι στον υπουργό, ευθυγραμμιζόμενη – κατ’ αυτό τον τρόπο – πλήρως με τη ΝΔ, το σύστημα Σαμαρά-Βενιζέλου και τους χρεωκοπημένους καναλάρχες» συνεχίζει την επίθεση κατά των δικαστών η εφημερίδα στο πρωτοσέλιδό της.

Στο φως όλη η ροζ αλληλογραφία του δικαστή του ΣτΕ από την Αυγή

Λίγες ημέρες πριν, η εφημερίδα είχε βρεθεί και πάλι στο επίκεντρο, εξαιτίας της πρωτοσέλιδης δημοσιοποίησης των στοιχείων του δικαστή του Συμβουλίου της Επικρατείας και της αλληλογραφίας του. Η απόφαση του διευθυντή της Αυγής να βγάλει στη φόρα  το όνομα του εν λόγω δικαστικού ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, ακόμα και εντός του ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: «Χοντραίνει» το παιχνίδι με τις εμετικές διαρροές για το δικαστή του ΣτΕ – Στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου το πρωτοσέλιδο της Αυγής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πιο μεγάλη ήττα Ν. Παππά. Παίρνουν άδειες όλα τα κανάλια. Τι θα κάνουν Μαρινάκης-Σαββίδης; (video)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η πιο βαριά ήττα για την κυβέρνηση ήλθε από τους δικαστές