Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Δημοσκόπηση Pulse: 7 στους 10 Έλληνες κρίνουν ακατάλληλο για Υπουργό τον Νίκο Τόσκα

Νίκος Τόσκας

7 στους 10 Έλληνες, αλλά και το 55% των πολιτών που ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ, κρίνουν ακατάλληλο τον Νίκο Τόσκα ως Υπουργό, αναφέρει η δημοσκόπηση της Pulse για τον ΣΚΑΙ.

Συγκεκριμένα, To 68% των ερωτηθέντων πολιτών δεν είναι ικανοποιημένο από το επίπεδο ασφάλειας και αστυνόμευσης. Ακόμη και το 55% των ερωτηθέντων ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρει πως δεν είναι ευχαριστημένοι από την ασφάλεια στη χώρα  και την αύξηση της εγκληματικότητας.

Η συζήτηση για την εγκληματικότητα βρίσκεται σε έξαρση από την αρχή του 2018, με έντονες αντιπαραθέσεις μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης. Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη υποστηρίζει πως η εγκληματικότητα έχει μειωθεί σε σχέση με τα τελευταία χρόνια, ενώ η  Νέα Δημοκρατία κατηγορεί τον Νίκο Τόσκα για λανθασμένα νούμερα και κινήσεις.

Η δημοσκόπηση δείχνει ότι οι πολίτες δεν συμφωνούν με τις δηλώσεις Τόσκα – μάλιστα, οι 7 στους 10 δεν είναι καθόλου ικανοποιημένοι από το επίπεδο ασφάλειας και αστυνόμευσης. Στους ψηφοφόρους της Ν.Δ, το ποσοστό αυτό αγγίζει το 84%.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δημοσκόπηση Pulse: Παγιώνεται στις 10 μονάδες το προβάδισμα της ΝΔ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Χαλαρός» ο Τόσκας για τη ληστεία στην Κηφισιά: «Δεν ζούμε σε έναν αγγελικά πλασμένο κόσμο»

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: ΝΔ κατά Τόσκα: Με αυτή την κυβέρνηση οι πολίτες δεν θα αισθανθούν ποτέ ασφαλείς