Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Δημοσκόπηση Palmos Analysis: Μειωμένη στο 6,7% η διαφορά της ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ

δημοσκόπηση

Μείωση της διαφοράς μεταξύ της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ της τάξης του 2,8% σε σχέση με την προηγούμενη δημοσκόπηση της εταιρείες καταγράφεται στη νέα πανελλαδική δημοσκόπηση της Palmos Analysis για το Tvxs.gr, η οποία  διενεργήθηκε από τις 20 έως τις 23 Νοεμβρίου.

Ειδικότερα, στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ συγκεντρώνει 23,1% έναντι του ΣΥΡΙΖΑ που συγκεντρώνει 16,4%. Ακολουθούν η Χρυσή Αυγή με 5,1%, το ΚΚΕ με 4,3%, το Κίνημα Αλλαγής με 4,2%, η Ένωση Κεντρώων με 2,2%, το Ποτάμι με 1,2%, η Ελληνική Λύση με 1,2%, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ με 1,1%, το ΛΑΟΣ με 0,9%, οι ΑΝΕΛ με 0,6%, η Πλεύση Ελευθερίας με 0,5%, η Δημιουργία Ξανά με 0,3% και η Λαϊκή Ενότητα με 0,3%.

Το 19,4% δηλώνει αυθόρμητα πως δεν έχει ακόμη αποφασίσει τι θα ψηφίσει, ενώ επίσης αυθόρμητα «Λευκό/Άκυρο» δηλώνει το 6,2% και «Δεν θα ψηφίσω» το 6,4%. «Δεν ξέρω, δεν απαντώ» δήλωσε το 3,9%.

Σύμφωνα με το tvxs, η διαφορά της ΝΔ με τον ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει πτωτικά από τον Μάρτιο του 2017, όταν και είχε καταγραφεί στο 13,3%, καθώς πλέον βρίσκεται στο 6,7%.

Ωστόσο, μείωση σημειώνεται και για το κυβερνών κόμμα κατά 1,9%. Αντίθετα αύξηση κατά 1,1% σε σχέση με τον Σεπτέμβριο παρουσιάζουν τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής, αλλά και της Ένωσης Κεντρώων κατά 0,7%. Πτώση σημειώνεται και για το Κίνημα Αλλαγής κατά 1,7%.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δημοσκόπηση Pulse: Σχεδόν σταθερό το προβάδισμα της ΝΔ – 9% μπροστά από τον ΣΥΡΙΖΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Public Issue: Ισχυρό προβάδισμα για τη ΝΔ στην παράσταση νίκης- Άμεσα εκλογές ζητούν οι Έλληνες

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σαρωτική διαφορά: Στο 16,5% η διαφορά της ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ σε νέα δημοσκόπηση