Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Πολιτική

Δημοσκόπηση MRB: Απώλειες 2,8 μονάδων για τη ΝΔ – Στο 2,9% η διαφορά

Δημοσκόπηση

Απώλειες 2,8 ποσοστιαίων μονάδων για τη Νέα Δημοκρατία καταγράφει η δημοσκόπηση της MRB για τον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, σε σχέση  με την προηγούμενη μέτρηση της εταιρείας.

Ειδικότερα, η ΝΔ καταγράφει ποσοστό 27,4% από 30,2% στην προηγούμενη μέτρηση. Την ίδια ώρα στο 24,5% καταγράφεται το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ, σχεδόν αμετάβλητο από το 24,3 της προηγούμενης μέτρησης με τη διαφορά των δύο κομμάτων να υποχωρεί στο 2,9%.

Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ακολουθεί με 9%, βλέποντας το ποσοστό του να υποχωρεί κατά 1,5 ποσοστιαία μονάδα (από 10,5%) ενώ οριακή άνοδο καταγράφει το ΚΚΕ στο 5,1% (από 5%).

Στο 4,5% καταγράφεται το ποσοστό της Ελληνικής Λύσης (από 4,1%), ενώ ιδιαίτερα ενισχυμένο εμφανίζεται το ΜέΡΑ25, το οποίο από 2,9% ανεβαίνει στο 3,9%, αλλά και Έλληνες του Ηλία Κασιδιάρη, το οποίο εμφανίζεται στο 4% από 2,5%.

 

Με την αναγωγή στα έγκυρα, η διαφορά της ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ αυξάνεται στις 3,2 ποσοστιαίες μονάδες.