Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
First Top Stories

Δημοσκόπηση Kapa Research: Διανύουμε ακόμη βαθειά κρίση λένε οι 6 στους 10 Έλληνες

Απογοήτευση επικρατεί στους Έλληνες ως προς το ζήτημα της κρίσης, όπως αποτυπώνεται σε δημοσκόπηση της Kapa Research για λογαριασμό του «Έθνους».

Ειδικότερα, το 59% των Ελλήνων θεωρεί πως βρισκόμαστε ακόμη σε βαθειά οικονομική κρίση ενώ μόλις το 15% απαντά ότι τα χειρότερα έχουν περάσει και ένα 19% «βλέπει» μικρή βελτίωση.

Όσον αφορά στο πώς θα είναι η κατάσταση σε βάθος πενταετίας ένα ποσοστό της τάξης του 63% προβλέπει ότι η κατάσταση η δική του και του νοικοκυριού του ή θα παραμείνει ίδια (31%) ή θα χειροτερέψει (32%).

Σχετικά με την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών στη Βουλή με 153 συνολικά ψήφους, το 63% των ερωτηθέντων απαντά ότι την κρίνει αρνητικά ή μάλλον αρνητικά και μόλις το 36%  εκφράζει μια διαφορετική άποψη.

Όσον αφορά, τέλος, την πρόθεση ψήφου για τις Ευρωεκλογές η δημοσκόπηση δίνει ποσοστό 24,3% στη Νέα Δημοκρατία, 20,2% στον ΣΥΡΙΖΑ, 8,1% στη Χρυσή Αυγή, 5,5% στο Κίνημα Αλλαγής, 5% στο Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας, 2,9% στην Ελληνική Λύση, 2,4% στην Ένωση Κεντρώων, 2,1% στο Ποτάμι, 2% στους ΑΝΕΛ, 1,4 στη Λαϊκή Ενότητα και 1,2% στην Πλεύση Ελευθερίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αρης Φλώρος: “Ερχεται” νέα ποινική δίωξη για τον επιχειρηματία – Ποιες καταθέσεις τον “καίνε”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Προβάδισμα 20 μονάδων στη ΝΔ δίνει νέα δημοσκόπηση

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σάμυ Βερσάνο (Union Optic): Γιατί η «Ferrari» των οπτικών επέλεξε την Ελλάδα για την ανάπτυξή της στην Ευρώπη