Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Δημοσιογράφος σε Αυλωνίτου: Άσχετη είσαι! – 1000 ψήφους πήρες και μιλάς! (video)

Πήρε “φωτιά” η ραδιοφωνική εκπομπή του ΣΚΑΙ με καλεσμένη την Ελένη Αυλωνίτου και τον παρουσιαστή Τάκη Χατζή , καθώς οι λεκτικές επιθέσεις και τα υπονοούμενα δεν είχαν τέλος σχετικά με την Novartis.

Η σπίθα ήταν οι έμμεσες αιχμές της βουλευτού προς τον δημοσιογράφο ότι εμπλέκεται στην υπόθεση Novartis, με τη φράση «δε σας συμφέρει…» και από αυτό το σημείο και ύστερα η κουβέντα πήρε άλλη τροπή με τους τόνους να ανεβαίνουν εκατέρωθεν.

«Τα πήρα εγώ από τη Novartis κυρία μου; Ντροπή σας κυρία μου, είστε μια άσχετη! Γνωρίζετε τη δικογραφία; Λες ψέματα! Βάζεις μια κασέτα και μιλάς» ήταν μερικά από τα λόγια του δημοσιογράφου Τάκη Χατζή στον Σκάι.

Η Αυλωνίτου επέμενε στους ισχυρισμούς της, λέγοντας: «Μιλάω γιατί συμβαίνει κάτι στη χώρα μου! Το μιντιακό σύστημα κάλυψε τα σκάνδαλα».

«Τίποτα δεν εκπροσωπείς, 1.000 σταυρούς πήρες», απάντησε εκ νέου ο δημοσιογράφος.

«Εγώ δεν έχω φάει», ανταπάντησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Να μου ζητήσεις συγγνώμη, που θα μου πεις δε με συμφέρει», ανέφερε ο Τάκης Χατζής για να κλείσει τη διαμάχη η Ελένη Αυλωνίτου με τη φράση «άρες, μάρες κουκουνάρες».