Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Πολιτική

Βλ. Πούτιν: Δεν έρχεται στην Αθήνα για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν δεν θα παρευρεθεί στην στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην Αθήνα, ξεκαθάρισε σήμερα το Κρεμλίνο.

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν δεν σχεδιάζει να επισκεφθεί την Αθήνα παρά την πρόσκληση να παρευρεθεί στη στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ την Παρασκευή.

«Όχι» είπε ο Πεσκόφ, όταν ρωτήθηκε αν ο Ρώσος πρόεδρος σχεδίαζε να επισκεφθεί την Αθήνα στις 25 Μαρτίου, σύμφωνα με το Sputnik.gr.

Ο Έλληνας υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, έκανε γνωστό νωρίτερα ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν, ο Εμανουέλ Μακρόν και ο Πρίγκιπας Κάρολος έλαβαν προσκλήσεις για συμμετοχή στην παρέλαση ως εκπρόσωποι χωρών που συνέβαλαν στην απελευθέρωση της Ελλάδας.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος τόνισε στην συνέντευξή του πως αναμένονταν οι απαντήσεις των ηγετών που είχαν προσκληθεί.

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγες ημέρες, η στρατιωτική παρέλαση για την 25η Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί κανονικά στο Σύνταγμα, τηρουμένων όλων των μέτρων προστασίας.

Σε αντίθεση με τις τις δυο προηγούμενες παρελάσεις, που δεν έγιναν λόγω της πανδημίας, η κυβέρνηση έχει αποφασίσει να επιτρέψει την παρέλαση, λόγω της επετείου των 200 χρόνων από την ελληνική επανάσταση του 1821.

Διαβάστε ακόμη:

Κανονικά η παρέλαση της 25ης Μαρτίου – Προσκεκλημένοι Μακρόν, Πούτιν και πρίγκιπας Κάρολος