Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δ. Παπαδημούλης: Ο Μητσοτάκης «έδωσε τα κλειδιά» σε Σαμαρά-Βορίδη-Γεωργιάδη για να εκλεγεί πρόεδρος της ΝΔ

Παπαδημούλης

Δημήτρης Παπαδημούλης . Ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ

«Ο Μητσοτάκης, προκειμένου να εκλεγεί πρόεδρος της ΝΔ, “έδωσε τα κλειδιά” στην πλευρά Σαμαρά-Βορίδη-Γεωργιάδη και τώρα του κάνουν τον κεχαγιά στο κεφάλι του. Το πώς θα ξεμπλέξει με αυτό, δικό του θέμα» τόνισε o αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Δημήτρης Παπαδημούλης, σε συνέντευξή του στον ραδιοσταθμό 105,5 Στο Κόκκινο.

Σχολιάζοντας το πρόσφατο άρθρο του Αντώνη Σαμαρά στην Καθημερινή και τις «φωτιές που άναψε» στη ΝΔ, ο κ. Παπαδημούλης θύμισε μία παροιμία που ανέφερε ο αείμνηστος Μιχάλης Παπαγιαννάκης, «όποιος κατουράει στη θάλασσα, το βρίσκει μετά στο αλάτι», προτρέποντας τον κ. Μητσοτάκη να τη σκεφτεί.

«Είναι φανερό ότι ο Κ. Μητσοτάκης, ενώ εξελέγη ως συνεχιστής της παράδοσης του πατέρα του, ως κεντροδεξιός, φιλελεύθερος ή νεοφιλελεύθερος, όχι μόνο έχει αναβαθμίσει τα στελέχη της ακροδεξιάς στη ΝΔ, αλλά τους έχει δώσει και την ατζέντα. Καμιά φορά, αυτό γίνεται με τόσο ηχηρό τρόπο που ο ίδιος σιωπά και τον ψάχνουμε να μάθουμε ποια είναι η γραμμή του» σημείωσε ο κ. Παπαδημούλης και πρόσθεσε: «Χαρακτηριστικά παραδείγματα τερατώδους αντίφασης του κ. Μητσοτάκη είναι το Σύνταγμα και το Μακεδονικό».

Όπως επισήμανε ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ο κ. Μητσοτάκης προ ημερών «έσπευσε να γίνει “ουρά” του Βενιζέλου που τα έβαλε με τη Γεννηματά γιατί πρότεινε διάλογο για αλλαγές στο Σύνταγμα, λίγο μετά επανήλθε στις προτάσεις της ΝΔ και του ίδιου», ενώ «στο Μακεδονικό, μετά από ταλαντεύσεις και σιωπές πήγε στη γραμμή “δεν είναι ώριμες οι συνθήκες”, πετώντας στα σκουπίδια τη γραμμή και του πατέρα του, και μετά είπε “μην προεξοφλείτε ότι θα καταψηφίσουμε τη λύση. Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή “ναι”, Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο “θα δούμε” και την Κυριακή αργία». «Αυτό δεν είναι πολιτική που μπορεί να τον οδηγήσει στην πρωθυπουργία» κατέληξε ο επικεφαλής της Ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δ. Παπαδημούλης: «Δεν πρέπει να πέσουμε στην παγίδα που θέλει ο Ερντογάν»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δ. Καμμένος κατά Παπαδημούλη: «O πολιτικός με την κουκούλα μόνο σκοτάδι είναι ικανός να βλέπει»

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μητσοτάκης: Αποδεσμεύσει το σύνολο της Ομάδας Δίας που φυλάσσει τα γραφεία του κόμματος