Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Χρυσοχοΐδης: Άγνωστοι επιτέθηκαν στον σύμβουλο του

Χρυσοχοΐδης

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Υπ. Προστασίας του Πολίτη

Επίθεση από αγνώστους δέχθηκε το βράδυ της Τετάρτης ο  Γιάννης Αναστασάκος, σύμβουλος του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Η επίθεση έγινε στην περιοχή του Χαλανδρίου, από άτομα τα οποία  φαίνεται πως τον παρακολουθούσαν,  στήνοντας του ενέδρα στο σημείο όπου είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό του.

Οι δράστες τον χτύπησαν και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή. Παρά τις έρευνα της Αστυνομίας, δεν έχουν εντοπιστεί μέχρι στιγμής. Ο σύμβουλος του υπουργού τραυματίστηκε και διακομίστηκε στο νοσοκομείο, ωστόσο η κατάστασή του δεν ήταν σοβαρή, καθώς έχει πάρει ήδη εξιτήριο.

Ο Γιάννης Αναστασάκος είναι έμπιστος συνεργάτης του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και χειρίζεται διάφορα θέματα. Η επίθεση σε βάρος του έχει προκαλέσει ανησυχία στη λεωφόρο Κατεχάκη, ενώ ειδικές υπηρεσίες ερευνούν ποιο μπορεί να ήταν το κίνητρο των δραστών.