Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Αρχηγός ΓΕΕΘΑ: «Εξετάζουμε δυναμικά τα F-35, περιμένουμε από ΗΠΑ σχετική μελέτη»

ΓΕΕΘΑ

Χρήστος Χριστοδούλου, Αρχηγός ΓΕΕΘΑ

Για υπαρκτό κίνδυνο ενός «ατυχήματος στο Αιγαίο» έκανε λόγο ο Αρχηγός του ΓΕΕΘΑ, Χρήστος Χριστοδούλου, μιλώντας στους διαπιστευμένους στρατιωτικούς συντάκτες.

«Αποστολή μας είναι η διατήρηση της ειρήνης γι’ αυτό και πρέπει πάντα να είμαστε έτοιμοι για πόλεμο. Ο κίνδυνος ατυχήματος στο Αιγαίο είναι υπαρκτός. Δεν μπορούμε να απαντάμε σε κάθε δήλωση των απέναντι. Γιατί αυτή είναι η τουρκική μέθοδος ώστε να προκαλούν. Εμείς εργαζόμαστε για να μην δημιουργούνται τέτοιες συνθήκες», δήλωσε ο κ. Χριστοδούλου.

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ αναφέρθηκε και στα  εξοπλιστικά και τα δημοσιεύματα που θέλουν τις ΗΠΑ να συμπεριλαμβάνουν την Ελλάδα μεταξύ των χωρών που θα μπορούσαν να προμηθευτούν στο μέλλον F-35: «Εξετάζουμε δυναμικά το F-35. Περιμένουμε από τις ΗΠΑ μέσα στην επόμενη διετία τη σχετική μελέτη που θα περιέχει τα πάντα και το κόστος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Γιατί πήγε στην Lockheed Martin ο Νίκος Παππάς;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αντιπερισπασμός ΗΠΑ σε Τουρκία: Σκέφτονται να πωλήσουν F-35 στην Ελλάδα