Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Αναστάτωση σε γυμναστήριο στον Βόλο: Οργισμένη 25χρονη μαχαίρωσε 34χρονη

astinomia

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας μεταφέρθηκε από τον Βόλο 34χρονη γυναίκα η οποία υποβλήθηκε σε αγγιοχειρουργική επέμβαση στο χέρι, έπειτα από επίθεση που δέχθηκε με αιχμηρό αντικείμενο από μια 25χρονη.

Η επίθεση της νεαρής γυναίκας έγινε το απόγευμα της Παρασκευής σε γνωστό γυμναστήριο του Βόλου. Η 25χρονη εισέβαλε σε έξαλλη κατάσταση στο γυμναστήριο και επιτέθηκε στην 35χρονη γυναίκα, μαχαιρώνοντας την στο χέρι.

Η 34χρονη αιμόφυρτη αποχώρησε από τον χώρο και μετέβη στο Νοσοκομείο του Βόλου, απ’ όπου μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό της Λάρισας, καθώς κρίθηκε αναγκαίο να υποβληθεί άμεσα σε αγγειοχειργουρική επέμβαση.

Η 25χρονη αντίθετα, παρέμεινε στον χώρο και λίγη ώρα αργότερα συνελήφθη από άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Βόλου.

Οι δύο γυναίκες, αλλοδαπές, χωρίς να έχει γίνει γνωστή η εθνικότητά τους, δεν είχαν δημιουργήσει στο παρελθόν προβλήματα, ενώ την Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του περιστατικού έχουν αναλάβει οι αξιωματικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πάτρα: Θύμα ληστείας και ξυλοδαρμού έπεσε 59χρονος σε ΑΤΜ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: 58χρονος κρατούσε δεμένα δύο ξαδέρφια του για 8 μήνες!