Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Ανάληψη ευθύνης για την εμπρηστική επίθεση σε τράπεζα στη Λ. Αλεξάνδρας

τράπεζα-εμπρησμός

Mεγάλες ζημιές έχουν προκληθεί σε υποκατάστημα τράπεζα Πειραιώς όταν άγνωστοι γύρω στις τέσσερις τα ξημερώματα ανατίναξαν ATM στο 22ο χιλιόμετρο Αθηνών-Λαμίας, Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας

Η οργάνωση Επαναστατικοί Πυρήνες Δράσης FAI/IRF ανέλαβε την ευθύνη για την εμπρηστική επίθεση σε υποκατάστημα τράπεζας στη λ. Αλεξάνδρας, τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Ο εκρηκτικός μηχανισμός είχε προκαλέσει υλικές ζημιές στην τράπεζα. Ο συγκεκριμένος στόχος επελέγη, σύμφωνα με το κείμενο που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου γιατί «βρίσκεται σε μία από τις πιο φυλασσόμενες περιοχές της μητρόπολης. Αυτό αποδεικνύει ότι ο καθένας από μας μπορεί να πράξει επιθετικά εναντίον εξουσιαστικών-κρατικών δομών».

Η οργάνωση έκανε την επίθεση, σύμφωνα με το ίδιο κείμενο, ως κίνηση αλληλεγγύης στον αναρχικό Κωνσταντίνο Γιαγτζόγλου που συνελήφθη στις 28 Οκτωβρίου 2017.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ραγδαίες εξελίξεις στο Banking: Αίτημα για τραπεζική άδεια στην ΤτΕ από τον ΟΤΕ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αφγανός με 7 πυροκροτητές συνελήφθη στο κέντρο της Αθήνας

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Θεσσαλονίκη: Συνεχίζονται για τρίτη μέρα οι έρευνες για τον εντοπισμό 43χρονου ψαρά