Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Πολιτική

Αλαλούμ με την ανεξαρτητοποίηση στην Ελληνική Λύση – Τώρα την παίρνουν πίσω

βελοπουλος

Κυριάκος Βελόπουλος

Σήριαλ έγινε η υπόθεση της ανεξαρτητοποίησης της βουλευτού του κόμματος «Ελληνική Λύση», Αναστασία – Αικατερίνη Αλεξοπούλου.

Λίγη ώρα μετά τη δήλωση ανεξαρτητοποίησής της από το κόμμα Βελόπουλου και την επιστολή που έστειλε στον πρόεδρο της Βουλής, η κυρία Αλεξοπούλου επικοινώνησε με τον Κωνσταντίνο Τασούλα και του ζήτησε… να ακυρώσει την ανεξαρτητοποίησή της.

Έκπληκτος ο πρόεδρος της Βουλής της απάντησε ότι αυτά είναι πρωτοφανή πράγματα και «δεν γίνονται». Τότε η κ. Αλεξοπούλου τον ενημέρωσε ότι θα κάνει δήλωση η ίδια με την οποία θα ανακοινώνει ότι… επιστρέφει στην Ελληνική Λύση.

Με τον κ. Τασούλα επικοινώνησε και ο πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Βελόπουλος, ζητώντας την ακύρωση της επιστολής. Ο κ. Τασούλας εξήγησε ότι από τη στιγμή που έχει σταλεί η επιστολή, δεν δύναται να ακυρωθεί, αλλά ως ανεξάρτητη βουλευτής μπορεί να στείλει νέα επιστολή ή δήλωση που να ανακοινώνει ότι επαναπροσχωρεί στο κόμμα.