Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Οικονομία

Σταϊκούρας για διαδικτυακά παιχνίδια: Ρυθμίσαμε την αγορά σε 3 μήνες

Επιδότηση παγίων δαπανών: Με κρατικά κουπόνια η πληρωμή φόρων και εισφορών

Χρήστος Σταϊκούρας

«Η σημερινή κυβέρνηση δρώντας ταχύτατα και αποφασιστικά νομοθέτησε ένα συνεκτικό νομοθετικό πλαίσιο στην αγορά παιγνίων στο διαδίκτυο, και έκανε μέσα σε 3 μήνες αυτό που η προηγούμενη κυβέρνηση δεν είχε κάνει αν και το εξήγγειλε από το 2017», ανέφερε ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας από το βήμα του συνεδρίου «Αθλητικός Στοιχηματισμός Σήμερα: Προκλήσεις και προοπτικές για την ελληνική οικονομία και κοινωνία», που πραγματοποιείται σήμερα. Στο συνέδριο συμμετέχει και ο Ευάγγελος Καραγρηγορίου, πρόεδρος της Επιτροπής Παιγνίων.

Όπως τόνισε ο κ. Σταϊκούρας «με το νόμο αυτό μπήκε τέλος στην εκκρεμότητα που υπήρχε από το 2011 στον έλεγχο και την αδειοδότηση των εταιρειών. Τα ευεργετικά αποτελέσματα είναι σημαντικά καθώς ο νέος νόμος εξασφαλίζει συνθήκες υγιούς ανταγωνισμού, ασφαλής συμμετοχή των παικτών, θα προσελκύσει η αγορά επενδύσεις και θα αυξηθούν τα έσοδα του Δημοσίου».