Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Εξοικονομώ Κατ’ Οίκον: Με τεράστια προβλήματα η υποβολή αιτήσεων 

Με προβλήματα ξεκίνησε (αλλά δεν ξεκίνησε τελικά) λίγο μετά τις 8 το πρωί τη λειτουργία της η ηλεκτρονική πλατφόρμα για τις αιτήσεις του προγράμματος Εξοικονομώ Κατ’ Οίκον. Η σελίδα για τις αιτήσεις έχει πέσει πριν καν ξεκινήσουν οι αιτήσεις.

Η προκήρυξη του Εξοικονομώ, που χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ και έχει συνολικό προϋπολογισμό 250 εκατ. ευρώ, πέρασε από αλλεπάλληλες υπουργικές εξαγγελίες τα τελευταία δύο-δυόμισι χρόνια και μέχρι και χθες δεν ήταν εφικτή η υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Ενέργειας, η ηλεκτρονική πλατφόρμα exoikonomisi.ypen.gr έχει ενεργοποιηθεί από την Πέμπτη 8 Μαρτίου, αλλά κατά τις πρώτες ημέρες πιλοτικές λειτουργίας, εντοπίστηκε ότι έπρεπε να γίνουν κάποιες τεχνικές παρεμβάσεις ώστε να κατοχυρωθεί η ασφάλεια του συστήματος, πριν να ενεργοποιηθεί η δυνατότητα υποβολής των αιτήσεων.

Οι παρεμβάσεις αυτές ολοκληρώθηκαν και έτσι η δυνατότητα υποβολής αιτήσεων ενεργοποιήθηκε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Εξοικονομώ κατ’ Οίκον»: Ξεκινά η υποβολή αιτήσεων–Eπιδότηση έως 17.500 ευρώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Εξοικονομώ κατ’ Οίκον»: Ξεκινά η υποβολή αιτήσεων–Eπιδότηση έως 17.500 ευρώ