Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
LIFE&STYLE

Τιμή σοκ για το πάρτι της μητέρας των Kardashian ( Photos)

Όπως λέγεται “Ο βήχας και τα πλούτη δεν κρύβονται”, το ίδιο συνέβη και για την οικογένεια Kardashian, των οποίων μπορεί τον βήχα να αγνοούμε, αλλά τον πλουσιοπάροχο βίο τους τον γνωρίζουμε με το νι και με το σίγμα, καθώς δεν παραλείπουν να μας τον προβάλλουν συχνά πυκνά, εκμεταλλευόμενες στο έπακρο τα κοινωνικά δίκτυα.

Το ίδιο συνέβη και με την μητέρα των αδελφών Kardashian, την Κris Jenner, η οποία έκλεισε τα 60 της χρόνια και αποφάσισε να το γιορτάσει, κάνοντας ένα πάρτι που θα μείνει αξέχαστο για πολύ καιρό στους καλεσμένους. Το πάρτι αυτό είχε θέμα την ταινία «Great Gatsby», οι παρευρισκόμενοι ντύθηκαν σε 20s mood και μας ταξίδεψαν πίσω στο χρόνο με τις μεταμφιέσεις τους.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Όπως έχει ήδη γραφτεί το πάρτι αυτό στοίχισε ούτε λίγο ούτε πολύ το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 2 εκατομμυρίων δολαρίων.