Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
LIFE&STYLE

Τι θα λέγατε να τρώγατε σαν ένα super model;

Το πασίγνωστο μοντέλο και μαμά Κρίσι Τέιγκεν είναι χωρίς αμφιβολία η πιο διάσημη λάτρης του φαγητού στο Χόλιγουντ, καθώς μετά το βιβλίο «Cravings» που έγραψε και τα δικά της σκεύη μαγειρικής και σερβιρίσματος που κυκλοφόρησε, τώρα συγκεντρώνει την αγάπη της για τη μαγειρική σε ένα δικό της γαστρονομικό ιστότοπο.

Το site μαγειρικής του super model συστήνεται με το ίδιο όνομα «Cravings», που φέρουν το βιβλίο και τα σκεύη της που κυκλοφόρησαν πέρσι, και όπως μαρτυρά η επωνυμία η Κρίσι Τέιγκεν θα συγκεντρώνει εκεί όλα όσα της ανοίγουν την όρεξη.

Η εκθαμβωτική μαμά σκοπεύει να ανεβάζει συνταγές, βίντεο, tips, προτάσεις για έξοδο σε εστιατόρια, ιδέες για γιορτές και διακοπές και πολλά ακόμη «νόστιμα νέα». Ανάμεσα τους φυσικά και φωτογραφίες, ιστορίες και «μαγειρέματα» με τον σύζυγο και τα δύο της παιδιά, κάτι που συνήθιζε να κάνει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Μάλιστα ο «μαγειρικός» ιστότοπος αποτελεί μια οικογενειακή υπόθεση καθώς και η μητέρα της, Πέπερ, θα αναλάβει να επιμελείται αποκλειστικά μία στήλη, ανεβάζοντας δικές της συνταγές, συμβουλές και βίντεο.

Η Κρίσι υποδέχεται το κοινό της και τους λάτρεις του φαγητού με ένα γλυκό καλωσόρισμα μέσα από ένα βίντεο στον καναπέ του σπιτιού τους, μαζί με όλη την οικογένεια της, μοιράζοντας θετική ενέργεια και ενθουσιασμό.