Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
LIFE&STYLE

Τι έκλεψε η Camilla Cabello από το παλάτι και τι απάντησαν o Ουίλιαμ και η Κέιτ

Η τραγουδίστρια Camilla Cabello παραχώρησε πρόσφατα μια συνέντευξη στον Greg James, τον ραδιοφωνικό παραγωγό του BBC Radio 1, κατά την διάρκεια της οποία παραδέχτηκε ότι είχε «σουφρώσει» κάτι από το παλάτι του Kensington, όταν είχε παρευρεθεί εκεί για φιλανθρωπική εκδήλωση.

Πιο συγκεκριμένα, ο Greg αποκάλυψε πως κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο παλάτι του Kensington μαζί με την Camila, την προκάλεσε να κλέψει κάτι. «Κλέψε αυτό το μολύβι, είπα». Η διάσημη τραγουδίστρια επιβεβαίωσε τα λεγόμενα του Greg και ανέφερε «Και εγώ είπα ‘Με προκαλείς;’. Και το έκανα».

Η ιστορία δεν τελειώνει όμως εκεί γιατί στη συνέχεια ο James αποφάσισε να αποκαλύψει στους υπόλοιπους τι έκανε η Camila. «Και μετά, εσύ με κάρφωσες σε έναν από τους υπαλλήλους του παλατιού. ‘Έκλεψε ένα μολύβι!’ Και σκέφτηκα ‘Θεέ μου΄. Και το έβαλα στην τσάντα της μαμάς μου και η μαμά μου είπε ‘Όχι, πρέπει να το δώσουμε πίσω. Πρέπει να δώσουμε πίσω το μολύβι’».

Η Cabello δεν ήταν όμως διατεθειμένη να χάσει το στοίχημα και έτσι είπε στη μαμά της «Όχι, πρέπει να πάρω αυτό το μολύβι». «Οπότε, λυπάμαι. Το έχω ακόμα. Συγγνώμη Ουίλιαμ και συγγνώμη Κέιτ», ανέφερε απολογητικά η 22χρονη Camilla.

Έκπληξη προκάλεσε το γεγονός ότι ο δούκας και η δούκισσα του Κέιμπριτζ, πρίγκιπας Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον, απάντησαν με ένα emoji μέσω Twitter, φανερώνοντας για άλλη μια φορά το χιούμορ τους: