Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
LIFE&STYLE

Θερινή ραστώνη στις Σπέτσες για τον πρίγκιπα Παύλο και την οικογένειά του (pics)

σανταλ-γλυξμπουργκ

Παύλος Γλύξμπουργκ και Μαρί Σαντάλ

Στο κοσμοπολίτικο νησί των Σπετσών έχει καταλύσει για τις θερινές του διακοπές ο πρίγκιπας Παύλος. Ο ίδιος, η Μαρί Σαντάλ και όλη η υπόλοιπη οικογένεια έχουν μεγάλη αδυναμία στα ελληνικά νησιά και τις παραθαλάσσιες περιοχές και για τον λόγο αυτό κάθε χρόνο επισκέπτονται κάποια από αυτά, στο πλαίσιο των θερινών τους διακοπών.

Μάλιστα το περασμένο έτος η οικογένεια «όργωσε» το Αιγαίο επιβαίνοντας σε πολυτελές σκάφος. Μεταξύ άλλων επισκέφθηκαν τη Σίφνο και τη Μύκονο δημοσιεύοντας σχετικές φωτογραφίες στα social media από το ταξίδι τους.

 

Χθες ο πρίγκιπας Παύλος ανέβασε μία φωτογραφία της κόρης του με τη Μαρί Σαντάλ να περπατούν και να απολαμβάνουν τη βόλτα στις Σπέτσες που όλη η οικογένεια λατρεύει και κάθε χρόνο παραθερίζει. Ακόμη μία οικογενειακή φωτογραφία δημοσίευσε ο πρίγκιπας Παύλος, γύρω από ένα τραπέζι.