Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Fashion

Τα fashion items που σας σώζουν όταν δεν έχετε τι να βάλετε

Πρέπει να ετοιμαστείτε για να βγείτε από το σπίτι και η σκέψη που περνάει αμέσως στο νου σας είναι «δεν έχω τι να βάλω». Άλλωστε, ένα από τα πλέον δημοφιλή hashtags στο Instagram είναι το #ihavenothingtowear και είναι κάτι που συμβαίνει κατ’ επανάληψη ακόμα και αν έχετε κάνει shopping therapy, μόλις έναν μήνα πριν! Ένα κλασικό -γυναικείο κατά κύριο λόγο- δράμα, που λαμβάνει χώρα στο dressing room των περισσοτέρων από εμάς- σε τόσες πολλές μάλιστα, που μας κάνει να αναρωτιόμαστε αν είναι απλώς τυχαία συγκυρία ή τρομερά μεταδοτικό… Συμβαίνει το πρωί πριν τη δουλειά, το βράδυ πριν την έξοδο, ακόμα, όμως, και εκείνες τις φορές που αποφασίζουμε να οργανωθούμε μία εβδομάδα πριν, με στόχο να επιλέξουμε (ελπίζοντας επιτυχημένα αυτή τη φορά) ποιο θα είναι το πλέον stylish outfit της γκαρνταρόμπας μας για το fancy party του επόμενου Σαββάτου.

Επειδή, όμως, ο προγραμματισμός είναι μια πολυτέλεια που δεν έχουμε όλες στο καθημερινό busy πρόγραμμά μας, τα παρακάτω 5 items είναι η μαγική λύση κάθε φορά που μία τέτοια κατάσταση κινδυνεύει να μας καθυστερήσει και πάλι, στο σημαντικό εκείνο meeting της Δευτέρας -και όχι μόνο!

1. Blazer: Mode on

Δεν νομίζω ότι υπάρχει γυναίκα σε αυτόν τον πλανήτη που δεν έχει κρεμασμένο στη ντουλάπα της τουλάχιστον ένα blazer. Μπορεί να είναι κλασικό, μεσάτο ή oversized. Ίσως να προτιμά το all time classic μαύρο ή διαφορετικά να της αρέσει να παίζει με τα χρώματα, με αγαπημένα της το λευκό, το κόκκινο ή τις pastel αποχρώσεις. Όπως και να έχει πάντως, τo blazer σε ό,τι στιλ ή απόχρωση και αν είναι, δίνει το twist που χρειάζεστε για να αναβαθμίσετε ακόμα και το πιο basic look.

Do it your way

2. Let’s leather it

Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ότι τα δερμάτινα στοιχεία προσθέτουν edgy χαρακτήρα στην εμφάνιση μας, μαγνητίζονας τα βλέμματα. Αυτός ήταν, άλλωστε, και ο λόγος που αγαπήθηκαν τόσο από τα αξέχαστα 80’s έως και σήμερα. Τι κι αν διανύουμε τα τέλη του 2018; Εδώ και μερικά χρόνια το leather trend έχει επιστρέψει δυναμικά και με το σωστό styling μετατρέπει και το απλούστερο look σε eye-catching θέαμα.

Do it your way:

3. Logo T-shirt it is!

To Τ-shirt που πολλές υποτίμησαν, μα όλες μετάνιωσαν που δεν απέκτησαν σε κάθε άβολη #ihavenothingtowear στιγμή μπροστά στην ανοιχτή ντουλάπα τους. Είναι αυτό το απλό, λιτό και απέριττο που κάθε fashionista που σέβεται τον εαυτό της θα πρέπει να έχει. Θα το δείτε να φοριέται από κούκλες στις βιτρίνες των πιο γνωστών καταστημάτων, bloggers και instagrammers, celebrities αλλά και από μοντέλα στα catwalks κορυφαίων οίκων των Fashion Weeks του Μιλάνου ή της NY. Και όχι άδικα. Έχει στιλ και δύναμη, παρόλη την απλότητά του.

Do it your way:

4. Flared my love

Είναι 70s, είναι elegant, είναι διαφορετικό, δίνει ύψος και κολακεύει κάθε curvy girl που ψάχνει items να αγκαλιάζουν τις καμπύλες της. Θα το βρείτε σε διαφορετικά στιλ και υφάσματα με την τάση να κυριαρχεί στα κοτλέ, jeans, velvet και leather! Εκτός των παραπάνω, όμως, θα το βρείτε… και στη ντουλάπα σας, να σας λύνει τα χέρια σε κάθε ανεπιθύμητη πολύωρη αναζήτηση του τέλειου look. Ποτέ πια απροετοίμαστη μπροστά σε μια fashion emergency!

Do it your way:

5. The pencil skirt

Και last, but not least… η pencil φούστα! Μπορεί να μην είναι το item που θα βρούμε εύκολα σε κάθε ντουλάπα, αργά ή γρήγορα όμως, όλες τη λατρεύουμε! Είναι θηλυκή, αγκαλιάζει τις καμπύλες μας και το καλύτερο είναι ότι προσαρμόζεται εύκολα ανάλογα με τα αξεσουάρ που την πλαισιώνουν σε κάθε στιλ και περίσταση.

Do it your way:

Πηγή: www.glow.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η Δάφνη Βαλέντε μιλά στο mononews για τη μόδα στην Ελλάδα, την οικολογία και τη νέα της συλλογή Making Waves

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το pop-up κατάστημα της Gucci στο Selfridges είναι ένας ροζ παράδεισος

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Burberry και Vivienne Westwood αποκαλύπτουν τις πρώτες δημιουργίες της συνεργασίας τους