Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Gossip

Στη Μύκονο ο σέξι πρώην κατάδικος με την δισεκατομμυριούχο σύντροφό του

Στη Μύκονο με την αγαπημένη του απολαμβάνει τις διακοπές του, ο πρώην κατάδικος, που έγινε διάσημος για την εμφάνισή του το 2014 και στη συνέχεια ξεκίνησε καριέρα ως μοντέλο.

Ο λόγος για τον Τζέρεμι Μικς, του οποίου η φωτογραφία από τη σύλληψή του ανέβηκε σε σάιτ και έγινε αμέσως viral. Μάλιστα, χαρακτηρίστηκε ως ο πιο σέξι κατάδικος με αποτέλεσμα να λαμβάνει χιλιάδες ερωτικά γράμματα.

Μετά την αποφυλάκισή του, ο 30χρονος περπάτησε στις πασαρέλες μεγάλων οίκων μόδας και έκανε πολλές φωτογραφίσεις για καμπάνιες ρούχων.

Ο γοητευτικός Τζέρεμι γνώρισε και ερωτεύτηκε την Κλόε Γκριν, κόρη του δισεκατομμυριούχου Φίλιπ Γκριν, επιχειρηματία και ιδιοκτήτη του διάσημου TOP SHOP.

Απέκτησαν ένα μωρό μαζί και πρόσφατα ο φακός του εντόπισε να κάνουν διακοπές στη χώρα μας. Το ερωτευμένο ζευγάρι επισκέφτηκε τη Μύκονο και περπάτησε στην παραλία πιασμένοι χέρι χέρι.

Φωτογραφία: NDP photo agency
Φωτογραφία: NDP photo agency
Φωτογραφία: NDP photo agency

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τι συμβαίνει με την Αντζελίνα Τζολί και την Αμάλ Αλαμουντίν Κλούνεϊ;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υπερπολυτελή βίλα στην Αντίπαρο ετοιμάζει ο Hugh Jackman (pics)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Πώς ευχήθηκε στην Κατερίνα Δαλάκα για τα γενέθλιά της