Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Gossip

Στέψη Καρόλου: Αντέλ και Έντ Σίραν αρνήθηκαν να τραγουδήσουν στην τελετή

Αντέλ, Βασιλιάς Κάρολος, Εντ Σίραν

Αντέλ, Βασιλιάς Κάρολος, Εντ Σίραν

Τους καλλιτέχνες που θα τραγουδήσουν στην τελετή στέψης του ως βασιλιάς αναζητά ο Κάρολος, ωστόσο, δύο από τα επικρατέστερα ονόματα έχουν ήδη αρνηθεί.

Ο λόγος για την Αντέλ και τον Εντ Σίραν, οι οποίοι δεν αποδέχτηκαν την πρόσκληση του Παλατιού να τραγουδήσουν στο σημαντικό γεγονός της Βρετανίας.

Ο βασιλιάς Κάρολος ήταν εκείνος που πρότεινε μερικά ονόματα στους διοργανωτές, όπως αναφέρουν πληροφορίες του βρετανικού περιοδικού OK.

Μάλιστα, ένας από τους διοργανωτές δήλωσε ότι «Ο βασιλιάς πρότεινε κάποια ονόματα και η Αντέλ και ο Σίραν ήταν σε αυτή τη λίστα. Θα ήθελε πολύ να είναι μέρος της συναυλίας».

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες ο Σίραν είχε δικαιολογία για την απόρριψη της πρότασης, καθώς θα βρίσκεται στο Τέξας για συναυλίες εκείνη την περίοδο και δεν είναι εφικτή η αλλαγή του προγράμματός του για να ικανοποιήσει τις επιθυμίες του νέου βασιλιά της Αγγλίας.

Από την πλευρά της, όμως, η Αντέλ φαίνεται ότι δεν δικαιολόγησε την άρνησή της. Μάλιστα, δεν έχει κάτι προγραμματισμένο για τις 7 Μαΐου, ενώ δεν θα δώσει καμιά συναυλία μετά τις 25 Μαρτίου.

«Είναι Τιτάνες της μουσικής βιομηχανίας και είναι και οι δύο Βρετανοί. Είναι κρίμα» αναφέρει πηγή στο ίδιο δημοσίευμα.

Στον αντίποδα, ο διάσημος Χολιγουντιανός ηθοποιός, Τομ Κρουζ ακύρωσε ολόκληρο γύρισμα προκειμένου να βρεθεί στο Αββαείο του Ουέστμινστερ!

Διαβάστε επίσης: