Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
LIFE&STYLE

Στα άδυτα του κόσμου των sugar mamas: Πληρωμένοι έρωτες με χρυσό περιτύλιγμα

sugar mama

Χορηγοί, ευεργέτες, sugar mamas. Όποια λέξη και αν χρησιμοποιήσει κανείς, το νόημα είναι το ίδιο. Γυναίκες που έχουν υψηλά εισοδήματα και επιλέγουν να κάνουν φανταχτερά και πολυτελή δώρα στους συντρόφους τους. Δεν είναι απαραίτητο να υπάρχει πάντα σεξουαλική σχέση. Μάλιστα, οι sugar mummies και τα sugar babies αποκαλούν τη σχέση τους φιλικό διακανονισμό, που ικανοποιεί και τις δύο πλευρές.

Όπως οι sugar daddies, έτσι και οι sugar mamas, δεν αποτελούν ένα νέο φαινόμενο. Όμως, τα τελευταία χρόνια, τα social media και η οικονομική κρίση βοηθούν στην εξάπλωσή του. Πολλοί έλκονται από αυτή τη νέα μορφή σχέσης και δεν διστάζουν να πειραματιστούν, ενώ άλλοι την καταδικάζουν.

Οι “χορηγίες” από τις “γλυκιές μαμάδες”, που είναι διατεθειμένες να σπαταλήσουν πολλά χρήματα, προκειμένου να εκπληρώσουν τις επιθυμίες των  συντρόφων τους, μπορεί και να βλάψουν τους τελευταίους. Στην αρχή, όλα μοιάζουν ρόδινα, όμως, μετά το χωρισμό – γιατί τίποτα δεν διαρκεί για πάντα, ειδικά τα ωραία πράγματα – οι κυρίες αποσύρουν την οικονομική τους υποστήριξη και οι σύντροφοι επανέρχονται βίαια στην προηγούμενη καθημερινότητά τους, με πολλές ελλείψεις.

Είναι αλήθεια πως το φαινόμενο προϋπήρχε, όμως στις μέρες, μας ολοένα και περισσότεροι άνδρες, κυρίως φοιτητές, θυσιάζουν πολλά πράγματα στο βωμό των χρημάτων, της καλοπέρασης και των δώρων. Μάλιστα, το εντυπωσιακό είναι πως σε πολλές χώρες της Ευρώπης και της Αμερικής, έχει αρχίσει να αναδύεται ένα νέο επάγγελμα, γνωστό ως “sex working”. Ιδιαίτερα δημοφιλές ανάμεσα στους φοιτητές, οι οποίοι “εργάζονται” σκληρά για να εξασφαλίσουν τα προς το ζην, αγνοώντας πολλές φορές τους κινδύνους του επαγγέλματος.

Παρότι το φαινόμενο δεν είναι πολύ γνωστό στην ελληνική κοινωνία, στο Hollywood υπάρχουν πολλές διάσημες sugar mummies, που ξοδεύουν πολλά εκατομμύρια για να ικανοποιήσουν τους συντρόφους τους. Ορισμένες περιπτώσεις είναι αρκετά κραυγαλέες, ενώ κάποιες άλλες λίγο πιο περίεργες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η Kylie Jenner, που μόλις στα 19 της είναι μια sugar mama, με μεγάλη επιτυχία και έξυπνα τεχνάσματα.

Οι 10 πιο διάσημες sugar mamas του Hollywood

Οι sugar mamas ήταν και είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς στο Hollywood. Πολλές φορές διάσημες γυναίκες από το χώρο του θεάματος συνάπτουν σχέσεις με άνδρες, που είτε έχουν μικρότερη επιρροή από αυτές, είτε κερδίζουν λιγότερα χρήματα. Τρανταχτό παράδειγμα είναι φυσικά η Madonna και σίγουρα οι πρώην της συμφωνούν. Με το πέρασμα των χρόνων, οι sugar mamas κερδίζουν έδαφος και γίνονται ιδιαίτερα περιζήτητες.

Οι γυναίκες που ακολουθούν είναι πολύ πιο πλούσιες από τους συντρόφους τους και σίγουρα δε χαλάνε χατίρι στα boys-toys τους, όπως ονομάζονται. Παρακάτω θα δείτε 10 γυναίκες του Hollywood, που δεν ενδιαφέρονται για την ηλικία των συντρόφων συζύγων τους, αλλά αντίθετα τους κακομαθαίνουν όσο μπορούν.

Kylie Jenner-Tyga
Jessica Alba-Cash Warren
Britney Spears -Kkevin Federline
Jennifer Lopez – Casper Smart
Nicki Minaj – Meek Mill
Kris Jenner-Corey Gamble
Sandra Bullock-Bryan Randall
Kim Kardashian-Kanye West
Mariah Carey – Nick Cannon
Madonna