Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Gossip

Σοκ για τη Μαρία Κορινθίου: Δέχθηκε σεξουαλική επίθεση έξω από το σπίτι της 

κορινθιου

Μαρία Κορινθίου

Θύμα σεξουαλικής επίθεσης έπεσε η γνωστή ηθοποιός Μαρία Κορινθίου, από άγνωστο άνδρα ο οποίος της επιτέθηκε την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι της.

Όλα έγιναν λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τετάρτης. Η Μαρία Κορινθίου βρισκόταν στην πυλωτή του σπιτιού της στο Ψυχικό. Οπως γράφει το Newsit, λίγα μέτρα πριν την είσοδο είδε ξαφνικά έναν άγνωστο άνδρα ο οποίος την πλησίαζε. Παρατήρησε ότι ο άγνωστος της έκανε… επίδειξη του μορίου του και είχε απειλητικές διαθέσεις.

Πριν προλάβει να αντιδράσει ο άγνωστος της επιτέθηκε και επιχείρησε να της βγάλει το παντελόνι. Η ηθοποιός άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Αυτό φαίνεται ότι φόβισε τον δράστη που έσπευσε να απομακρυνθεί.

Η γνωστή ηθοποιός άμεσα έσπευσε στο Α.Τ. Του Ψυχικού και κατήγγειλε το γεγονός. Οι αστυνομικοί ερεύνησαν στην περιοχή, ωστόσο ο άγνωστος δεν εντοπίστηκε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η Μαρία Κορινθίου μεταμορφώθηκε σε Αλίκη Βουγιουκλάκη – Πώς αντέδρασε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ; (video)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σίσσυ Χρηστίδου – Μαρία Κορινθίου: Μία εκπομπή χώρισε τις δύο φίλες… (video)