Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
LIFE&STYLE

Σκανδαλιστικά sexy η Heidi Klum κοιμάται γυμνή αγκαλιά με το σκύλο της

Mε μία ακόμη αποκαλυπτική φωτογραφία που μοιράστηκε με τους followers της στο instagram, η Heidi klum κολάζει το internet δείχνοντας ότι σε ηλικία 42 χρόνων παραμένει πιο sexy από ποτέ.  Στην φωτογραφία η Ηeidi εμφανίζεται γυμνή, ξαπλωμένη στο κρεβάτι της έχοντας συντροφιά τον σκύλο της.

Πριν από λίγες μέρες το supermodel απόλαυσε τη θάλασσα και τα χάδια του ήλιου topless. Ο φακός της διαδικτυακής Sun ήταν εκεί και η 42χρονη πιάστηκε στη φάκα των paparazzi παρά το γεγονός ότι είχε επιλέξει να κάνει το μπάνιο της σε απομονωμένη παραλία του Saint Tropez.

Η Heidi χωρίς ίχνος μακιγιάζ και photoshop έδειχνε χαλαρή και ευδιάθετη στο πλευρό του συντρόφου της τον οποίο φιλούσε διαρκώς μέσα στη θάλασσα.

 

Ο Vito έδειχνε ιδιαίτερα προστατευτικός απέναντί της και εκείνη είχε πέσει στην αγκαλιά του. Πάντως η Klum παρά τα 42 της χρόνια βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και δεν έχει ίχνος κυτταρίτιδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

http://www.mononews.gr/i-angliki-aston-martin-xafniazi-to-brexit-tha-enischisi-tis-exagoges-mas/54965