Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Gossip

Σίσσυ Χρηστίδου – Μαρία Κορινθίου: Μία εκπομπή χώρισε τις δύο φίλες… (video)

κορινθιου-χρηστιδου

Σίσσυ Χρηστίδου και Μαρία Κορινθίου

Χάλασε η επαγγελματική συνεργασία της Σίσσυς Χρηστίδου και της Μαρίας Κορινθίου στη νέα πρωινή εκπομπή του EpsilonOpen TV από Οκτώβρη- που θα προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο.

Δεν θα δούμε, λοιπόν, τις δύο φίλες μαζί, καθώς η Μαρία Κορινθίου δεν αποδέχτηκε την πρόταση του καναλιού να είναι μέλος του πάνελ. Η ηθοποιός ήθελε να έχει έναν πιο ευδιάκριτο ρόλο στην εκπομπή.

Σύμφωνα με όσα είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος στην εκπομπή Στη φωλιά των Κου Κου: «Στην ουσία, αυτό που της πρότειναν δεν ήταν συμπαρουσιάστρια, αλλά μέλος της παρέας, του πάνελ. Δεν ήταν πολύ ευδιάκριτος ο ρόλος της Μαρίας Κορινθίου στη συνάντηση που είχε με τους υπεύθυνους του καναλιού -όχι με τη Σίσσυ. Εκείνη αισθάνθηκε ότι δεν της ταιριάζει, δεν μπορεί να το υπηρετήσει. Επικράτησε μια παγωμάρα γιατί άλλα είχε στο μυαλό της η Μαρία και άλλα της πρότειναν. Προτίμησε να αποχωρήσει».

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σίσσυ Χρηστίδου: Αυτή είναι η ομάδα της για τη νέα εκπομπή στο Epsilon (pic)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα»: Δείτε το πρώτο τρέιλερ με την Κλέλια Ρένεση (video)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η Ελεονώρα Μελέτη έρχεται «Μετά τα Μεσάνυχτα»!