Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
LIFE&STYLE

Ρίο 2016: 21 εντυπωσιακές φωτογραφίες αθλητών που αψηφούν την βαρύτητα

Οι φετινοί Ολυμπιακοί αγώνες του Ρίο και ειδικότερα εκείνοι που πραγματοποιούνται κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, αποτελούν ένα είδος σημαντικού γεγονότος, στο οποίο προβάλλονται οι πιο εξεζητημένες και εντυπωσιακές φωτογραφίες της διοργάνωσης.

Τα μεγαλύτερα φωτογραφικά πρακτορεία του κόσμου, συναγωνίζονται ως προς το ποιο θα καταφέρει να εντυπωσιάσει το κοινό, τραβώντας τις καλύτερες και εντυπωσιακότερες φωτογραφίες της διοργάνωσης.

Φέτος, για παράδειγμα, η ομάδα του Getty πρόσθεσε στα μυστικά της όπλα έναν ακόμη σύμμαχο. Ο λόγος για τον καινούργιο μικρό στόλο που αποτελείται από υποβρύχια ρομπότ, τα οποία κατάφεραν να απαθανάτισουν τις παρακάτω εντυπωσιακές φωτογραφίες:

Οι Ολυμπιακοί αγώνες αποτελούν ένα συνονθύλευμα εκπληκτικών φωτογραφιών που απαθανατίζουν το ανθρώπινο σώμα εν κινήσει.

Οι πιο κορυφαίοι φωτογράφοι ανάλογων αθλητικών διοργανώσεων συναγωνίζονται ώστε να τραβήξουν την πιο συναρπαστική φωτογραφία.

Εικόνες που συγκλονίζουν είναι αυτές που έχουν τραβηχτεί από τον αέρα.

 Και εντυπωσιάζουν τον κάθε θεατή.

Ωστόσο, φέτος την τιμητική τους είχαν οι φωτογραφίες υποβρύχιας λήψης, οι οποίες  απαθανατίζουν όλες τις στιγμές από τα αγωνίσματα που γίνονται μέσα στο νερό.

Μάλιστα, φέτος για πρώτη χρονιά εγκαταστάθηκαν κάμερες- ρομπότ μέσα στις πισίνες των Ολυμπιακών αγωνισμάτων.

Υπάρχουν ήδη 20 κάμερες- ρομπότ σε όλες τις αίθουσες που διεξάγονται οι αγώνες των Ολυμπιακών αγώνων.

Οι υποβρύχιες φωτογραφίες είναι ακόμη κάτι πολύ καινούργιο για τους Ολυμπιακούς. Το 2004 μάλιστα, η Getty ήταν το μοναδικό πρακτορείο που διέθετε υποβρύχιες κάμερες, οι οποίος “παρακολουθούσαν” τους κολυμβητές από κάτω.

 

Οι υποβρύχιες φωτογραφίες περιγράφουν την ιστορία των Ολυμπιακών από μια διαφορετική σκοπιά, όπως αυτή η εικόνα που απαθανάτισε την στιγμή που η Simone Manuel των Η.Π.Α (στα αριστερά) και η Penny Oleksiak, υποψήφια του Καναδά (από τα δεξιά) στο αγώνισμα των 100m Freestyle γυναικών.

 

Οι υποβρύχιες κάμερες- ρομπότ διαθέτουν βάθος ενώ η κάμερα να περιστρέφεται στους 360 βαθμούς.

Ως γνωστόν μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις.

Οι φωτογραφίες συγκλονίζουν το μάτι κάθε θεατή.

 

 

Διαβάστε ακόμη: 

http://www.mononews.gr/sigkinise-panellinio-dilosi-tis-miteras-tou-petrounia-kardia-mou-efige-apo-ti-thesi-tis-videos/67479

 

Δείτε επίσης: 

http://www.mononews.gr/kaliteres-stigmes-ton-olimpiakon-agonon-tou-rio-mesa-apo-55-fotografies-pics/67502