Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Gossip

Power of Love: Ποιος αποχώρησε στο χθεσινό Gala (video)

Στο χθεσινό Power of Love Gala ο Νίκος Σπυριδαντωνάκης ήταν εκείνος που αποχώρησε τελικά από το παιχνίδι. Αν και οι παίκτες ψήφιζαν όλη την εβδομάδα για το ζευγάρι που επιθυμούσαν να φύγει από το σπίτι, η Βίβιαν εξασφάλισε την παραμονή της.

Ο Νίκος και η Βίβιαν συγκέντρωσαν τις περισσότερες ψήφους και μαζί με τον Κυριάκο και την Εύα που ήταν οι αμέσως επόμενοι, τέθηκαν εκ νέου στη διάθεση των συμπαικτών τους. Στην τελική ψηφοφορία ο Νίκος και η Βίβιαν πήραν 6 ψήφους έναντι 4 που έλαβαν ο Κυριάκος με την Εύα.

Η Μαρία Μπακοδήμου όμως εξήγησε στη συνέχεια ότι υπάρχει η δυνατότητα να αποχωρήσουν και ο Νίκος και η Βίβιαν ως ζευγάρι, αλλά και η δυνατότητα να μείνει ο ένας από τους δύο στο σπίτι. Το ζευγάρι ζήτησε κόκκινο δωμάτιο προκειμένου να το συζητήσει και η απόφαση που πήραν ήταν να παραμείνει στο Power of Love η Βίβιαν Τσιμίλα και να αποχωρήσει μόνο ο Νίκος Σπυριδαντωνάκης.

«Η Τζούλια μου είπε ποτέ μην ξεχάσεις τον στόχο για τον οποίο μπήκες εδώ και ο Νίκος μου είπε ότι θα ήθελε να μείνω, οπότε θα μείνω», δήλωσε η Βίβιαν η οποία αφού συζήτησε με τον Νίκο στο κόκκινο δωμάτιο αποφάσισε να παραμείνει στο Power of Love.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Power of Love: Αυτές είναι οι αλλαγές που θα αναστατώσουν τα ζευγάρια (video)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor Πανόραμα: Πώς σχολιάστηκαν οι δηλώσεις της Μελίνας για την Ροδάνθη (video)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Survivor: Στημένο το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας; Ποιος παίκτης έπρεπε να αποχωρήσει (video)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αγνώριστος! Δείτε πώς ήταν ο Νίκος του Power of Love πριν από 20 χρόνια