Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
LIFE&STYLE

Πόσα παίρνει η Κιμ Καρντάσιαν για ένα ποστ στο Instagram;

Κιμ-Καρντασιαν

Κιμ Καρντάσιαν Γουέστ

Η Κιμ Καρντάσιαν είναι ίσως η μεγαλύτερη influencer της εποχής μας. Με 114 εκατομμύρια ανθρώπους να την ακολουθούν, η πιο γνωστή της οικογένειας βγάζει δεκάδες εκατομμύρια από το Instagram και τα προϊόντα που προωθεί εκεί και πολλές είναι οι εταιρείες που την πληρώνουν αδρά για να το κάνει.

Συγκεκριμένα, τo 2015 η Κιμ Καρντάσιαν-Γουέστ έλαβε το αστρονομικό ποσό των 500.000 δολαρίων για ένα ποστ που έκανε στον λογαριασμό στο Instagram. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα StatNews, η πιο διάσημη τηλεπερσόνα του πλανήτη έλαβε από την φαρμακευτική εταιρεία Duchesnay μισό εκατομμύριο για να διαφημίσει στα social media ένα φάρμακο που καταπολεμά την ναυτία στην εγκυμοσύνη.


Αξίζει να σημειωθεί πως η Κιμ Καρντάσιαν κέρδισε φέτος το βραβείο CFDA Influencer για την επιρροή που ασκεί παγκοσμίως στη μόδα από το Συμβούλιο Σχεδιαστών Μόδας των ΗΠΑ. Μάλιστα o γνωστός σχεδιαστής μόδας ο Τόμι Χίλφιγκερ είχε πει χαρακτηριστικά: «Αν σκέφτεστε influencers (ανθρώπους -bloggers, editors, celebrities, public figures- που ασκούν επιρροή στο κοινό που τους παρακολουθεί, στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσής τους) και πώς έχουν αλλάξει τη βιομηχανία μας, νομίζω ότι πρέπει να της το αναγνωρίσουμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η Κιμ Καρντάσιαν αυτοτρολλάρεται: «Κέρδισα βραβείο μόδας, ενώ κυκλοφορώ συνήθως γυμνή»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στη Μύκονο ο πρώην της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν με την Σοφία Ρίτσι (pics)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η Κιμ Καρντάσιαν ποζάρει εντελώς γυμνή! (pics)