Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Gossip

Πέθανε στα 45 της χρόνια η «Μις Υφήλιος 1995»

μις-υφηλιος

Θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση ότι η Chelsi Smith, η οποία το 1995 κατέκτησε τον τίτλο της Μις Αμερική και στη συνέχεια στέθφηκε Μις Υφήλιος, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 45 ετών.

Ο θάνατος της έγινε γνωστός μέσω του TMZ και όπως αναφέρεται, το μοντέλο έδινε τη δική του «μάχη» με τον καρκίνο του ήπατος. Όπως ήταν αναμενόμενο, ο θάνατος της βύθισε στη θλίψη εκτός από την οικογένεια της και άτομα που είχαν συνεργαστεί μαζί της.

Η Shanna Moakler, η οποία ήταν συνυποψήφια της Smith το 1995 για τον τίτλο της Μις Αμερική, όταν πληροφορήθηκε τον θάνατό της, έγραψε χαρακτηριστικά: «Είμαι συντετριμμένη, Ήσουν η φίλη και το φως μου. Σε αγαπώ και θα μου λείψεις περισσότερο από ό, τι μπορείς να φανταστείς. Η επιτομή μιας βασίλισσας».

Η Chelsi, εκτός από το μόντελινγκ, ασχολήθηκε και με την υποκριτική και το τραγούδι, ενώ παντρεύτηκε τον Kelly Blair, με τον οποίο αργότερα πήρε διαζύγιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρή 30χρονη στην Κρήτη

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δείτε την πρώτη φωτογραφία που ανέβασε η Σία Κοσιώνη από τη βάφτιση του γιου της

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Έγκυος στα 44 η Victoria Beckham – Περιμένει το 5ο παιδί της