Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
LIFE&STYLE

Πέθανε ο διάσημος τραγουδιστής Prince στα 57 του χρόνια

Ο αγαπημένος τραγουδιστής Prince άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα, στη βίλα του στη Minnesota των ΗΠΑ, λίγες μόνο μέρες μετά αφού μπήκε στο νοσοκομείο με βαριά γρίπη. Ασθενοφόρα κλήθηκαν στο σπίτι του μουσικού ειδώλου και ο Σερίφης της κομητείας Carver επιβεβαίωσε το τραγικό γεγονός.

Ο Prince – το πλήρες όνομα του οποίου είναι Prince Rogers Nelson – εισήχθη στο νοσοκομείο έξι μέρες πριν με βαριά συμπτώματα γρίπης αφού το ιδιωτικό του αεροπλάνο έκανε αναγκαστική προσγείωση. Ένιωσε άρρωστος κατά τη διάρκεια της πτήσης και το αεροπλάνο προσγειώθηκε αμέσως στο πλησιέστερο αεροδρόμιο του Illinois, την Παρασκευή. Το ΤΜΖ αναφέρει ότι ο βραβευμένος με 7 Grammy τραγουδιστής βρισκόταν εν πτήσει και κατευθύνθηκε στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Moline στην πολιτεία Illinois για να κάνει την αναγκαστική προσγείωση.

Υπέφερε από γρίπη αρκετό καιρό και πίστευε ότι πήγαινε καλύτερα αλλά δυστυχώς υποτροπίασε νωρίς το πρωί της Παρασκευής. Ο Prince, που ήταν Μάρτυρας του Ιεχωβά, ακολούθησε θεραπεία τριών ωρών πριν πάρει εξιτήριο. Στην τελευταία του παράσταση στο The Fox Theater της Atlanta την περασμένη Πέμπτη το βράδυ – που ήταν sold out – έδειχνε να είναι καλά.

Ο Prince γεννήθηκε το 1958 στη Minneapolis της Minnesota και ξεκίνησε να παίζει μουσική από τα 7 του χρόνια. Έβγαλε αμέτρητες επιτυχίες στη μουσική του καριέρα και έκανε δύο γάμους.

https://www.youtube.com/watch?v=F8BMm6Jn6oU

https://www.youtube.com/watch?v=1Lmq6RDn5O8

Διαβάστε ακόμη:

http://www.mononews.gr/bieber-vs-shakespeare-dite-pion-protimoun-i-vretani/39939