Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Gossip

Πέθανε 33χρονος γυμναστής που δεν πίστευε στον κορονοϊό

Νμίτρι Στούζουκ

Τραγικό παιχνίδι επιφύλασσε η μοίρα στον 33χρονο γυμναστή, Νμίτρι Στούζουκ (Dmitriy Stuzhuk) από την Ουκρανία, ο οποίος είχε δηλώσει ότι δεν πιστεύει στην ύπαρξη του κορονοϊού, ωστόσο, πέθανε ακριβώς από αυτόν τον επικίνδυνο ιό.

Ο Νμίτρι Στούζουκ ήταν ιδιαίτερα διάσημος στη χώρα του με τον λογαριασμό του στο Instagram να ξεπερνά τους 1 εκατομμύρια followers.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 33χρονος ενώ βρισκόταν στην Τουρκία ξύπνησε με πρησμένο λαιμό και δυσκολία στην αναπνοή. Κατά την επιστροφή του στην Ουκρανία διαγνώστηκε θετικός στον νέο κορονοϊό και στη συνέχεια νοσηλεύτηκε.

Μάλιστα, όπως μεταδίδουν τα διεθνή Μέσα, του είχε φανεί περίεργο το γεγονός ότι το νοσοκομείο ήταν γεμάτο και οι νοσηλευτές αναγκάζονταν να υποβάλουν σε θεραπεία ασθενείς στους διαδρόμους.

Ο ίδιος σε φωτογραφία που είχε αναρτήσει στο Instagram, έδειξε ότι είχε ανάγκη υποστήριξης με οξυγόνο, ενώ πήρε εξιτήριο μετά από οκτώ ημέρες νοσηλείας σε νοσοκομείο στο Κίεβο.

«Ήμουν αυτός που πίστευε ότι ο Covid δεν υπάρχει… Μέχρι να αρρωστήσω», είχε γράψει σε μια ανάρτησή του μέσα από το νοσοκομείο.

Μετά τη νοσηλεία του και λίγες ημέρες αφότου πήρε εξιτήριο χρειάστηκε να εισαχθεί ξανά καθώς η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Σύμφωνα με την πρώην σύζυγό του, Σοφία Στούζουκ, η οποία ενημέρωνε για την πορεία της υγείας του μέσω instagram, ο κορονοϊός του προκάλεσε καρδιακές επιπλοκές.

Σοκ προκάλεσε το γεγονός ότι λίγο αργότερα, ο γνωστός γυμναστής σε ηλικία μόλις 33 ετών έχασε τη μάχη με τη ζωή.

Τον θάνατό του ανακοίνωσε η πρώην σύζυγός του και μητέρα των τριών ανήλικων παιδιών τους, Σοφία, μέσω του λογαριασμού της στο Instagram, ανεβάζοντας μια φωτογραφία που είναι μαζί με τα τρία τους παιδιά σε μια παραλία καθώς ο ήλιος δύει.

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση