Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Gossip

Στο Ιόνιο ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς – Κλέβει την παράσταση η θαλαμηγός του (pics)

Ρομάν Αμπράμοβιτς

Ρομάν Αμπράμοβιτς

Δεν μπορεί καλοκαίρι χωρίς Ελλάδα ο Ρόμαν Αμπράντοβιτς και το δείχνει. Για μία ακόμη χρονιά, βρίσκεται στη χώρα μας και συγκεκριμένα στο Ιόνιο Πέλαγος, όπως προδόθηκε από την θαλαμηγό του, “Luna”.

Όπως αναφέρει το imerazante.gr, ο Ρώσος ξεκίνησε από την Λευκάδα, πήγε σε Αντίσαμο, Αργοστόλι, Ζάκυνθο ενώ τώρα βρίσκεται στο Κερί.

Όπως είναι φυσικό, η θαλαμηγός του, “τραβάει” καθημερινά ντόπιους και τουρίστες, που βγάζουν όσες πιο πολλές φωτογραφίες μπορούν και τις αναρτούν στα social media.

Παρ’ όλα αυτά, ο ιδιοκτήτης της αγγλικής Τσέλσι και η σύντροφός του, Ντάρια Ζούκοβα, δεν αποβιβάστηκαν πουθενά, μένοντας συνεχώς στην “Luna”.

Η “Luna” έχει μήκος 114 μ. και πλάτος 20 μ., όντας ένας πολυτελές γιοτ του 2010. Διαθέτει 10 VIP καμπίνες επισκεπτών άνω των 100 τετραγωνικών μέτρων η καθεμία, μία 20 μέτρων εξωτερική πισίνα, 9 καταστρώματα και ένα μεγάλο υπαίθριο χώρο ψυχαγωγίας. Είναι επίσης εξοπλισμένο με 1 μίνι-υποβρύχιο και πλήρωμα των 50 ατόμων. Διαθέτει επίσης, τις μοναδικές στον κόσμο, πολλαπλών χρήσεων σωσίβιες λέμβους / λιμουζίνες με κόστος άνω των 4 εκατομμυρίων δολαρίων η κάθε μία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αβαφη, χαμογελαστή και πανέμορφη στη Σίφνο η Σκάρλετ Γιόχανσον

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 6 + 1 εναλλακτικές προτάσεις για το Σαββατοκύριακο

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Τα νυχτοπερπατήματα της Ελένης Μενεγάκη στην Αθήνα