Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Gossip

Πρεμιέρα σήμερα για τον Στέλιο Χανταμπάκη: «Santo Stelio» με καλεσμένη την… (pic)

Χανταμπάκης

Σήμερα ξεκινά η εκπομπή του Στέλιου Χανταμπάκη στον ΣΚΑΪ «Santo Stelio». Η πρεμιέρα θα γίνει στις 19.00 και πρώτη καλεσμένη του θα είναι η πρώην παικτρια του Survivor Σάρα Εσκενάζυ.

Μαζί με την ηθοποιό, όπως ανακοίνωσε και ο ίδιος μέσω Instagram θα αναζητήσουν «απαντήσεις για την αποστολή της εβδομάδας».

Η εκπομπή που περίμενε πως και πως ο παρουσιαστής αφού αυτό ήθελε πριν ακόμη ξεκινήσει το Survivor… Ο παρουσιαστής ανέβασε μία φωτογραφία στα social media για να ενημερώσει το κοινό του ποια θα είναι η πρώτη καλεσμένη του… Όπως ανέφερε ο Στέλιος, η πρώτη καλεσμένη είναι η Σάρα Εσκενάζυ, η οποία θα του κάνει ποδαρικό!

Στην λεζάντα της φωτογραφίας του έγραψε: «Έφτασε η ώρα! Απόψε στις 19.00 στο ΣΚΑΪ έχουμε πρεμιέρα από την παραλία του Santo Stelio. Στην παρέα η Σάρα Εσκενάζυ, με την οποία θα αναζητήσουμε απαντήσεις στην αποστολή της εβδομάδας! #hantampakakia@eskenazisara #santostelios».

Ο Στέλιος υπόσχεται πολλές εκπλήξεις και αγαπητούς επώνυμους καλεσμένους στους τηλεθεατές του «Santo Stelio»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟMA: Η Φαίη Σκορδά έχει αδιαμφισβήτητα το πιο ωραίο σώμα της ελληνικής showbiz (φωτογραφία)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η τελευταία συνομιλία των Γουίλιαμ και Χάρι με τη Νταϊάνα πριν το θανατηφόρο τροχαίο

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μύκονος, Πάρος, Ικαρία, Χαλκιδική…: Σε ποιες παραλίες πληρώνεις πιο ακριβά και σε ποιες φθηνότερα πανελλαδικά;