Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
City Stories

Πλεξούδες: 14 εύκολες ιδέες για το πιο cool καλοκαιρινό χτένισμα

πλεξούδες

Οι πλεξούδες αποτελούν το πιο cool χτένισμα του καλοκαιριού! Πέρα από το ότι μας χαρίζουν ένα ιδιαίτερο και διαφορετικό στυλ, είναι ιδανικές για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού.

Οι κλασικές πλεξούδες είναι όμορφες, αλλά οι παραλλαγές τους είναι ακόμη καλύτερες και ξεπερνούν κάθε φαντασία. Αν είστε έτοιμες να πειραματιστείτε, να δοκιμάσετε κάτι ξεχωριστό και να τολμήσετε εναλλακτικά χτενίσματα για το φετινό καλοκαίρι, τότε δείτε μερικές ιδέες παρακάτω και υιοθετήστε τις.

Το παραμυθένιο και νεραϊδένιο στοιχείο που φέρουν μαζί τους οι πλεξούδες, προσφέρει χάρη στο στυλ μας. Για τις κοπέλες που επιθυμούν κάτι πιο αυστηρό, υπάρχουν άλλα είδη πλεξούδων που μπορούν να τις ικανοποιήσουν. Η καθεμία, ανάλογα με την προσωπικότητα και το ύφος της, μπορεί να ανακαλύψει το χτένισμα που της ταιριάζει και να περάσει ένα μοδάτο καλοκαίρι.

Ο τρόπος με τον οποίο φτιάχνονται οι πλεξούδες δεν είναι καθόλου δύσκολος. Με ευκίνητα δάχτυλα, ένα καλό tutorial και χαρούμενη διάθεση, μπορείτε να καταφέρετε οποιαδήποτε παραλλαγή σας ενδιαφέρει. Αν δεν σας βολεύει να το προσπαθήσετε στο δικό σας κεφάλι, τότε φωνάξτε μια φίλη σας. Θα είναι ακόμη καλύτερα!

1. Double-Bun Braids

2. Crown Braid

3. Waterfall Twist

4. Two Braids in One

5. ’90s-Inspired Pigtails

6. Embellished Chignon

7. Milkmaid Braid

8. Beginner’s Boho Braid

9. Faux Fishtail (το γνωστό μας ψαροκόκκαλο)

10. The Hidden Half-Up

11. Plaited Buns

12. Hair in Knots

13. The Volumised Classic

14. Half-Up Twist