Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Gossip

Τανιμανίδης και Μπόμπα αποκαλύπτουν πόσα χρόνια είναι ζευγάρι (video)

Μπόμπα - Τανιμανίδης

Χριστίνα Μπόμπα, Σάκης Τανιμανίδης

Το βράδυ της Τρίτης, ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα βρέθηκαν στο κόκκινο χαλί των βραβείων MAD VMA 2017 και μεταξύ άλλων, αποκάλυψαν πόσα χρόνια είναι ζευγάρι.

Ο παρουσιαστής του Survivor δεν άφησε από το πλευρό την απαστράπτουσα μελαχρινή ούτε για ένα δευτερόλεπτο! Μάλιστα, μίλησαν στους δημοσιογράφους για τον επικείμενο γάμο τους, που ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί η ημερομηνία, ενώ αποκάλυψαν ότι βρίσκονται μαζί τα τελευταία δύο χρόνια.

Η Μπόμπα άφησε τη δουλειά της προκειμένου να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο και να βρίσκεται μαζί με τον Σάκη. Προηγουμένως, ο παρουσιαστής λίγο πριν φύγει για Καραϊβική της έκανε πρόταση γάμου και φυσικά εκείνη δέχτηκε.

«Οι προετοιμασίες του γάμου έχουν ξεκινήσει ελαφρώς. Η μεγαλύτερη έκπληξη που μου έχει κάνει ήταν η πρόταση γάμου. Έκανε πρόταση στο αποχαιρετιστήριο πάρτι που του ετοίμασα πριν φύγει για το Survivor», δήλωσε η όμορφη κοπέλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Survivor: Πανικός στο twitter με την μητέρα του Βασάλου – Οι ατάκες για γέλια μέχρι δακρύων

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Oι πρώτες φωτογραφίες στο Instagram μετά την αποχώρηση από το Survivor

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Survivor: Η αποχώρηση – βόμβα και η κίνηση που θα σχολιαστεί (video)