Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Gossip

Σιλβέστερ Σταλόνε: Αρνείται τις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση 16χρονης

Σιλβέστερ Σταλόνε

Σιλβέστερ Σταλόνε

Συνεχίζονται οι καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση κατά ηθοποιών και παραγωγών του Χόλιγουντ. Αυτή τη φορά διέρρευσε αστυνομική αναφορά από το 1986 που αποκαλύπτει ότι ο Σιλβέστερ Σταλόνε ανάγκασε μία 16χρονη να λάβει μέρος σε ερωτικό «τρίγωνο» σε ξενοδοχείο του Λας Βέγκας.

Η εκπρόσωπος Τύπου του ηθοποιού, Μισέλ Μπέγκα διέψευσε το δημοσίευμα της DailyMail. Ο ηθοποιός αρνείται κατηγορηματικά ότι υποχρέωσε την τότε έφηβη κοπέλα να έρθει σε σεξουαλική επαφή μαζί του.

Μάλιστα, η Μπέγκα χαρακτήρισε την καταγγελία «γελοία» ενώ παράλληλα συμπλήρωσε ότι «Κανένας δεν γνώριζε τίποτα γι’ αυτή την ιστορία μέχρι σήμερα, μεταξύ των οποίων και ο κ. Σταλόνε. Η αστυνομία ουδέποτε επικοινώνησε με τον ηθοποιό για το περιστατικό».

Όπως ανέφερε η αστυνομική αναφορά, η νεαρή γυναίκα δεν προχώρησε σε μήνυση, επειδή ένιωθε «ντροπιασμένη» και φοβόταν.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον σωματοφύλακα του Σταλόνε, Μάικ ντε Λούκα, το «περιστατικό» φέρεται να έλαβε χώρα όταν ο ηθοποιός ήταν 40 ετών και βρέθηκε στην πόλη για τα γυρίσματα της ταινίας «Οver Τhe Top».

Μάλιστα, η 16χρονη είχε καταγγείλει ότι ο ηθοποιός απείλησε πως θα της «σπάσει το κεφάλι», αν δεν κάνει ό,τι της λέει.

Η Daily Mail ισχυρίζεται ότι επικοινώνησε με αστυνομικούς του Λας Βέγκας, οι οποίοι πιστοποίησαν την αυθεντικότητα της αναφοράς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Με ποια παίκτρια του My Style Rocks «τα έσπασε» χθες η Ευρυδίκη Βαλαβάνη;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πέθανε ο Βαγγέλης Βαφείδης

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η Ειρήνη Κολιδά μας δείχνει τα καλλίγραμμα πόδια της (pic)