Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Gossip

Έτσι «εκδικείται» τον Βασάλο η πρώην του, Marie Rose (pics)

vasalos

Πριν από μερικούς μήνες είχε βάλει «φωτιά» στις fans, υποστηρίζοντας πως είναι σύντροφος του παίκτη του Survivor Κωνσταντίνου Βασάλου. Υπενθυμίζεται πως η Marie Rose Tarkmanian, με ένα βίντεο στα social media, αποκάλυψε πως ήταν η σύντροφος του Κωνσταντίνου.

Η Marie Rose είναι η κοπέλα από την Κύπρο, την οποία ο γοητευτικός personal trainer επί της ουσίας «άδειασε» ισχυριζόμενος πως στο παιχνίδι μπήκε και βγήκε ελεύθερος.

Η Κύπρια αθλήτρια του body building αποφάσισε πάντως να απαντήσει στον Κωνσταντίνο με τον δικό της τρόπο.

Η ίδια δήλωσε συμμετοχή στο Nomads και μάλιστα βρέθηκε και στις οντισιόν, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις. Οι πρώτες εικόνες δημοσιεύτηκαν στο ant1iwo, ενώ η μιλώντας στο MUST, ανέφερε πως θα δήλωσε συμμετοχή και στο… Survivor!

Λέτε να την δούμε σε ένα από τα δύο παιχνίδια; Όπως και να’ χει η Marie Rose εμφανίζεται αποφασισμένη να πάρει με αυτόν τον τρόπο την εκδίκησή της.

Δείτε τις φωτογραφίες της Κύπριας αθλήτριας από τη συμμετοχή της στις οντισιόν του νέου ριάλιτι επιβίωσης Nomads:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Κόρινθος: Η Άννα Βίσση διέκοψε συναυλία όταν όχημα κατέληξε στη θάλασσα (video)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι τελευταίες μέρες της Τζένης Καρέζη-Εξομολογήσεις δικών της προσώπων

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Γ. Αγγελόπουλος: Απίστευτο! – Δείτε πότε θα λάβει τα 100.000 ευρώ από το Survivor