Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Media

Το Ναυάγιο: Ο Ιπποκράτης εξοργίζεται με την Ειρήνη (video)

Ο Ιπποκράτης στο Ναυάγιο

Μυστικά που βγαίνουν στο φως και συγκλονιστικές εξελίξεις έρχονται στο Ναυάγιο. Ο Γιώργης προετοιμάζεται μαζί με τον δικηγόρο των θυμάτων για τη δίκη.

Απόψε στις 22:50 στο MEGA, ο Παντελίδης βοηθά τον Άγγελο να ανακαλύψει ποιος ευθύνεται για τον θάνατο των γονιών του.

Ο Γιώργης προετοιμάζεται μαζί με τον δικηγόρο των θυμάτων, τον Παύλο Ξενάτο (Αλέξανδρος Μπουρδούμης), για τη δίκη.

Ο Μάκης ζητάει από τον Κλέωνα μία μεγάλη χάρη που μπορεί να του φέρει μπλεξίματα με το καθεστώς της Χούντας. Οι ενοχλήσεις που αισθάνεται η Λαμπρινή εντείνονται και η άρνησή της να δει γιατρό θα φέρει τραγικά αποτελέσματα.

Η Φανή ομολογεί στον Πέτρο τον λόγο για τον οποίο ήρθε να βρει τον Αντώνη και ο Πέτρος συνειδητοποιεί πόσο μπλεγμένος βρίσκεται για ακόμη μία φορά.

Ο Ιπποκράτης εξοργίζεται με την επιμονή της Ειρήνης να μην τον βλέπει ως μέλλοντα πατέρα του παιδιού της. Ο Παντελίδης μαθαίνει ένα συνταρακτικό μυστικό για το παρελθόν του Γιώργη.

Δείτε το trailer:

Διαβάστε επίσης:

Το «ψαλίδι» στον ΑΝΤ1+, οι μεταγραφές… αεροδρομίου Μαρινάκη, η ηλικία του Κωστόπουλου και σε ποιον έκανε μήνυση ο Χατζηνικολάου

Σε ισχύ από τις 13 Μαρτίου το Καλάθι της Σαρακοστής – Ποια προϊόντα περιλαμβάνει

Κασσελάκης για Μητσοτάκη: Η στολή «πελάτης σουπερμάρκετ» πάλιωσε

Το Ναυάγιο: Η ώρα της γέννας για την Ειρήνη και τη Στέλλα πλησιάζει