Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Media

Το Ναυάγιο: Η Ειρήνη αποδέχεται την πρόταση του Ιπποκράτη

ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ

Στο αποψινό επεισόδιο της συναρπαστικής σειράς Το Ναυάγιο, στο MEGA καταρρακωμένη η Ειρήνη αποδέχεται την πρόταση του Ιπποκράτη και παραμένει στην Αθήνα.

Το ένοχο μυστικό του Πέτρου κινδυνεύει να αποκαλυφθεί.

Στο 13ο επεισόδιο, η Ειρήνη δεν έχει τη δύναμη να ξαναμπεί σε πλοίο και αναγκάζεται να μείνει στην Αθήνα. Ο Ιπποκράτης επιμένει να τους φιλοξενήσει στο σπίτι του, κάτι που δεν ευχαριστεί τον Ορφέα.

Η Λίνα δεν δέχεται το σκυλί που της φέρνουν οι δικοί της και βασανίζεται από τύψεις που δεν κατάφερε να σώσει τον Ηρακλή.

Ο Πέτρος νοικιάζει την κάμαρα δίπλα από τον Μάκη, ενώ ο παπά-Γρηγόρης και η Λαμπρινή παίρνουν νέα ταραχή όταν καταλαβαίνουν πώς το χωριό σχολιάζει τον γιο τους, αμαυρώνοντας τη μνήμη του.

Στην κηδεία του Κυριάκου, η Στέλλα αντιδρά με αναπάντεχο τρόπο. Ο Γιώργης διαλύεται όταν μαθαίνει πως ο Βασίλης έκανε την κηδεία της Ασημίνας σε στενό κύκλο και εκείνος δεν είχε τη δυνατότητα να παρευρεθεί.

Ο Πέτρος αναγκάζεται να επισκεφτεί το ίδρυμα, όπου φιλοξενείται ο πατέρας του Αντώνη, και ξαφνικά βρίσκεται πρόσωπο με πρόσωπο μαζί του.

Το Ναυάγιο – Δείτε στιγμιότυπα από το νέο επεισόδιο

Δείτε το trailer:

Διαβάστε επίσης:

Ναυάγιο: Οι αληθινοί ήρωες της τραγωδίας της Φαλκονέρας που καθηλώνει

Milky Way: Τι θα δούμε στην πρεμιέρα

ACTION 24: Ημέρα αφιερωμένη στον καρκίνο του μαστού

Η νέα σεζόν του NBA κάνει «τζάμπολ» στην COSMOTE TV