Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
LIFE&STYLE

MEGA Γεγονότα: Πάνω από 400.000 τηλεθεατές παρακολούθησαν το Κεντρικό Δελτίο του MEGA

MEGA Γεγονότα

Πάνω από 400.000 τηλεθεατές παρακολούθησαν το Κεντρικό Δελτίο «MEGA Γεγονότα» την Κυριακή 10 Οκτωβρίου και τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου.

Με σταθερά βήματα ο ενημερωτικός τομέας του MEGA οικοδομεί ένα δυνατό δελτίο ειδήσεων που περιλαμβάνει όλες τις μεγάλες ειδήσεις της ημέρας αλλά όσα χρειάζεται να γνωρίζει ο ενημερωμένος πολίτης.

Συγκεκριμένα, την Κυριακή 10 Οκτωβρίου το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων «MEGA Γεγονότα» παρακολούθησαν 458.000 τηλεθεατές με το σύνολο της τηλεθέασης να καταγράφεται στο 11,2% και την Δευτέρα 11 Οκτωβρίου το Κεντρικό Δελτίο του MEGA παρακολούθησαν 409.000 τηλεθεατές με ποσοστό 10,9% στο σύνολο.

Στην πολιτική επικαιρότητα της ημέρας (Δευτέρα 11 Οκτωβρίου) η είδηση ότι η εξεταστική επιτροπή που θα συγκροτηθεί στη Βουλή θα διευρυνθεί χρονικά ξεκινώντας από το 2015 μεταδόθηκε αποκλειστικά στο Κεντρικό Δελτίο του MEGA.

Διαβάστε επίσης:

Τηλεθέαση-The Voice vs Η Γη της Ελιάς: Κονταροχτυπήθηκαν τα δύο προγράμματα

Φως στο Τούνελ: Πότε κάνει πρεμιέρα στο MEGA

ΟΠΑΠ GAME TIME ΜΠΑΣΚΕΤ: Η μπασκετμπολίστρια του Παναθηναϊκού Γωγώ Σταμάτη σχολιάζει την Euroleague