Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Media

Maestro: Νέες αποκαλυπτικές εικόνες από τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν

Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Maestro

Χριστόφορος Παπακαλιάτης

Τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν του «Maestro» έχουν ήδη ξεκινήσει και τόσο ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης όσο και οι υπόλοιποι συντελεστές της σειράς μοιράζονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εικόνες από τα γυρίσματα.

Το κοινό περιμένει με ανυπομονησία τη συνέχεια της σειράς, όσο ο σεναριογράφος και πρωταγωνιστής της σειράς, Χριστόφορος Παπακαλιάτης, κάνει αναρτήσεις με μαγευτικές εικόνες από τους Παξούς, όπου γίνονται τα γυρίσματα.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ανέβασε στο προσωπικό του λογαριασμό φωτογραφίες σημειώνοντας στη λεζάντα τη λέξη «Άνοιξη».

Δείτε την ανάρτηση:

Ο ίδιος μάλιστα αποκάλυψε σε προηγούμενη ανάρτησή του ότι ολοκληρώθηκε η πρώτη εβδομάδα γυρισμάτων του Maestro.

«Δεν είναι μόνο ότι πήγε καλά, είναι που υπάρχει αυτή η τρομερή ομάδα ανθρώπων πίσω από τις κάμερες. Είμαι πολύ τυχερός τελικά», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε την ανάρτηση:

Η εγκυμοσύνη της Αλεξάνδρας

Άλλες αναρτήσεις αποκαλύπτουν μια πρώτη ματιά στην «Αλεξάνδρα» – την οποία υποδύεται η Στεφανία Γουλιώτη – η οποία στη σειρά είναι η πρώην σύζυγος του «Ορέστη».

Συγκεκριμένα, η Στεφανία Γουλιώτη δημοσίευσε φωτογραφία στη  λεζάντα της οποίας έγραψε χαρακτηριστικά: «Για να πω “γεια” στη δεύτερη σεζόν του Maestro. Πρώτο γύρισμα!»

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από τα γυρίσματα

Διαβάστε επίσης:

Χάρι Πότερ: Έρχεται τηλεοπτική σειρά με νέο καστ ηθοποιών στο HBO Max

Βασιλιάς Κάρολος: Το ντοκιμαντέρ για τη ζωή του έχει ελληνική υπογραφή