Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Gossip

Μάνος Δασκαλάκης: Είχε δηλώσει συμμετοχή σε Survivor, House of Fame και Voice

Μάνος Δασκαλάκης

Μάνος Δασκαλάκης

Σχεδόν σε όλα τα ριάλιτι της ελληνικής τηλεόρασης είχε επιχειρήσει να συμμετάσχει ο Μάνος Δασκαλάκης, πατέρας των τριών νεκρών κοριτσιών από την Πάτρα.

Παρά το δράμα που βίωνε ο ίδιος και η οικογένειά του με τον χαμό της κόρης του Μαλένας και στη συνέχεια της Ίριδας, ο Μάνος Δασκαλάκης ήθελε να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα.

Πριν από μερικές ημέρες έγινε γνωστό ότι ο σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία προφυλακίστηκε για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας, είχε δηλώσει συμμετοχή στο μουσικό τάλεντ σόου X Factor, λέγοντας, μάλιστα, πως του το είχε ζητήσει η κόρη του η Τζωρτζίνα.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες ο Μάνος Δασκαλάκης δοκίμασε την τύχη του και σε ακόμα ένα μουσικό ριάλιτι. Συγκεκριμένα, τρεις μήνες μετά τη γέννηση της Ίριδας και αφού είχε φύγει από τη ζωή η Μαλένα, εκείνος δήλωσε συμμετοχή για το House of Fame.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 30χρονος άνδρας διψούσε για δημοσιότητα.

Η εκπομπή Πρωινό στον ΑΝΤ1 αποκάλυψε σήμερα πως είχε δηλώσει συμμετοχή στο περσινό The Voice, όμως δεν είχε καταφέρει να μπει στο παιχνίδι.

Πιο πρόσφατα, ο νεαρός άνδρας είχε δηλώσει συμμετοχή για το φετινό Survivor.

«Πέρσι στο The Voice και φέτος στο Survivor. Μπράβο του! Έχει χάσει δυο παιδιά και η Τζωρτζίνα είναι με τετραπληγία. Και λέω εγώ, το παιδί σου είναι εδώ και μάχεται κι εσύ θέλεις να πας στον Άγιο Δομίνικο και να κάνεις το όνειρό σου πραγματικότητα;», είπε έκπληκτος ο Γιώργος Λιάγκας.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Στο τάμπλετ της Τζωρτζίνας αναζητούν την διαδρομή της κεταμίνης-Τι λέει ο Δασκαλάκης για την Πισπιρίγκου

Στα ύψη της τηλεθέασης το Φως στο Τούνελ

Αποκάλυψη «βόμβα» για Πάτρα: Η Ρούλα είχε σχέση με συγγενή του Μάνου – Μάρτυρας ξυλοδαρμών η μικρή Τζωρτζίνα