Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Gossip

Στο νοσοκομείο η Αγγελική Ηλιάδη – Δύσκολες ώρες για την τραγουδίστρια

Αγγελική Ηλιάδη, τραγουδίστρια

Δύσκολες ώρες για την τραγουδίστρια Αγγελική Ηλιάδη, καθώς, όπως μας ενημέρωσε και η ίδια μέσα από τα social media, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Metropolitan από το βράδυ της Παρασκευής 2 Δεκεμβρίου εξαιτίας οξείας λαρυγγίτιδας.

Στο νοσοκομείο της χορηγήθηκε συγκεκριμένη φαρμακευτική αγωγή προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα ενώ θα πρέπει να κάνει πλήρη αφωνία έτσι ώστε να μην κινδυνέψει και η φωνή της.

Η τραγουδίστρια έκανε στα social media την εξής ανάρτηση, ενώ τη συνόδεψε και από μια φωτογραφία που τη δείχνει στο κρεβάτι να της χορηγείται οξυγόνο και ορός:

“Αγαπημένοι μου λυπάμαι πολύ που δεν κατάφερα απόψε να είμαι κοντά σας στο @frangelico_greece …δυστυχώς με ταλαιπωρεί μια οξεία λαρυγγίτιδα με αποτέλεσμα να είναι αδύνατον έστω να μιλήσω… ακολουθώντας την φαρμακευτική αγωγή που μου χορήγησε ο γιατρός μου ο κ. Χρήστος Ζαφειρίου και κάνοντας αυστηρά αφωνία εύχομαι αύριο να είμαι καλύτερα και να είμαι κοντά σας… Σας εύχομαι ένα όμορφο βράδυ. Σας αγαπώ πολύ”.

Δείτε τη φωτογραφία της Αγγελικής Ηλιάδη:

Η Αγγελική Ηλιάδη στο νοσοκομείο Metropolitan

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σκάνδαλο φοροδιαφυγής φέρνει στο φως το Football Leaks – “Καίγονται” Ronaldo, Mourinho και Falcao

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ελ. Μελέτη: Η φωτογραφία-αίνιγμα της παρουσιάστριας. Μαγειρεύει για…

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Britney Spears: Φλερτάρει γυναίκα μπροστά στις κάμερες (video)