Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Gossip

Πόλεμος ανάμεσα στην Αρναούτη και την οικογένεια Παντελίδη

παντελης παντελιδης αθηνα παντελιδου

Στα άκρα φθάνει η διαμάχη που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην οικογένεια Παντελίδη και τα δυο κορίτσια που επέβαιναν στο μοιραίο τζιπ, Μίνα Αρναούτη και Φρόσω Κυριάκου.

Ως γνωστόν, η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη κινείται πλέον δικαστικά εναντίον της Φρόσως Κυριάκου, αφού η οικογένεια έχει, πλέον, στα χέρια της αποδείξεις ότι βάσει των οποίων κινείται πλέον εναντίον της Φρόσως Κυριάκου με μήνυση για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Η μητέρα του αδικοχαμένου τραγουδιστή, επιμένει πως δεν ήταν ο γιος της στο τιμόνι, αλλά η Φρόσω Κυριάκου. Κατηγορεί, δε, τη Μίνα Αρναούτη ότι έχει πει ψέματα στις καταθέσεις της και η μεταξύ τους σύγκρουση μοιάζει να βγαίνει εκτός ελεγχου.

Το απόγευμα του Σαββάτου, η Μίνα Αρναούτη έκανε μια ανάρτηση-επίθεση στην Αθηνά Παντελίδου, όπου έγραφε τα εξής: «Προσπαθεί να αγοράσει αξιοπρέπεια και σεβασμό και νομίζει ότι τα κέρδισε!!! Πολλοί μπορούν να κερδίσουν… εγώ όμως θα νικήσω! #δεν_θα_κερδίσω_θα_νικήσω».

Οπως ήταν φυσικό, τα σχόλια στο Διαδίκτυο έδωσαν και πήραν. Η Μίνα Αρναούτη αποφάσισε να επιστρέψει ξημερώματα Κυριακής με νέα ανάρτηση που συγκέντρωσε διαφορετικά σχόλια. Η 30χρονη κοπέλα ποζάρει με ένα sexy φόρεμα καθισμένη σε μια λευκή σκάλα… Ιδού:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Γ.Σαμαράς – Κ.Κομματά: Το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ στην πρώτη κοινή τους φωτογραφία (pics)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτο! Γροθιές στα 35.000 πόδια “προκάλεσαν” αναγκαστική προσγείωση στην Κωνσταντινούπολη! (video)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μενεγάκη – Παντζόπουλος: Η περιπέτεια υγείας του Ματέο που χάλασε τις διακοπές τους στις Σεϋχέλλες