Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Gossip

Κρίσιμη παραμένει ακόμα η κατάσταση του Ηλία Βρεττού λέει ο ορθοπεδικός του Γενικού Κρατικού

Βρεττός

Ηλίας Βρεττός

Κρίσιμη χαρακτήρισε την κατάσταση του τραγουδιστή Ηλία Βρεττού ο Επιμελητής Β’ Ορθοπεδικής του Γενικού Κρατικού Νίκαιας, Μανώλης Δασκαλάκης,  σε δηλώσεις του που παραχώρησε στο τηλεοπτικό σταθμό Epsiloν.

Όπως ανέφερε ο κ. Δασκαλάκης, ο τραγουδιστής «φέρει σκελετικές κακώσεις και αυτή τη στιγμή η κατάστασή του, μιας και διανύει το πρώτο εξάωρο από την κάκωσή του, μπορεί να χαρακτηριστεί μόνο ως κρίσιμη. Από τη στιγμή που διανύουμε το πρώτο εξάωρο, επομένως ο άρρωστος οφείλει να παρακολουθηθεί και ενδεχομένως η εικόνα που έχουμε μπροστά μας να μην είναι η τελική, το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι η κατάστασή του είναι κρίσιμη και τελεί υπό παρακολούθηση».

Αναφορικά με το αν χρειαστεί χειρουργείο, ο κ. Δασκαλάκης τόνισε πως κάτι τέτοια «θα μπορέσουμε να σας το πούμε με την πάροδο των επομένων 16-24 ωρών, όταν η εικόνα του θα είναι πιο ξεκάθαρη. Οποιοσδήποτε ασθενής είναι θύμα τροχαίου ατυχήματος, δηλαδή με κακώσεις υψηλής ενεργείας, η κατάστασή του θεωρείται κρίσιμη, τουλάχιστον για 24-48 ώρες».

«Αυτή τη στιγμή, επειδή η εικόνα του μπορεί να μην είναι η τελική, το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι η κατάστασή του είναι κρίσιμη, όπως θα ήταν σε οποιονδήποτε ασθενή, ο οποίος είχε ένα τροχαίο ατύχημα με τις κακώσεις του ιδίου, αλλά και τις παραμορφώσεις του οχήματος, όπως αυτές μου περιγράφησαν», είπε μεταξύ άλλων ο ορθοπεδικός.

Την ίδια ώρα, ο μάνατζερ του τραγουδιστή, ο οποίος επικοινώνησε με τον Ηλία Βρεττό, δήλωσε, αναφορικά με τις συνθήκες του ατυχήματος, πως εμπλέκεται σε αυτό και ένα λευκό αυτοκίνητο.

«Ήταν ένα άσπρο αυτοκίνητο που τους έκλεισε, η κοπέλα έκανε αριστερά-δεξιά, έχασε τον έλεγχο, τούμπαρε το αυτοκινητο που έπεσε από τη μεριά του Ηλία γιατί η κοπέλα έχει μόνο ένα τραύμα στο κεφάλι» είπε στους δημοσιογράφους ο κ. Καραγιάννης.

«Το αυτοκίνητο είχε γίνει μια άμορφη μάζα από σίδερα» πρόσθεσε ο κ. Καραγιάννης ο οποίος ανέφερε πως σύμφωνα με τους γιατρούς το πιο σοβαρό τραύμα είναι αυτό στη λεκάνη.

Κατά τον κ. Καραγιάννη τόσο ο Ηλίας Βρεττός όσο και η νεαρή κοπέλα που ήταν πίσω από το τιμόνι φορούσαν τις ζώνες τους και όπως του είπαν δεν είχαν αναπτύξει ταχύτητα.

«Ο Θεός με βοήθησε και ζω», ανέφερε ο κ. Καραγιάννης πως του είπε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Βρεττός.

Για το ατύχημα έχουν ενημερωθεί οι γονείς του τραγουδιστή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σοβαρό τροχαίο για τον Ηλία Βρεττό – Ποια η κατάσταση υγείας του (pics)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μια μέρα πριν είχε παραλάβει το αυτοκίνητο η σύντροφος του Ηλία Βρεττού – Τι υποστηρίζει για το ατύχημα